Kolme kuvaa kaupungista: Williamsburg

Laura de Lille

Syksy on vuoden parasta aikaa.

Silloin ilmassa ja kullankellertävien lehtipuiden katveessa leijuu jotain taianomaista. Kuluneena viikonloppuna pääsin ihailemaan sitä linssin läpi, kun syysaurinko pisti parastaan. Vai mitä pidätte näistä näkymistä?

Uusi vuodenaika on mahtava ajankohta myös uusien suunnitelmien täyteenpanoon. Tämän iltapäiväkävelyn jälkeen päätin, että opettelen vihdoin soittamaan kitaraa. Opettajaksi löytyi kämppis, jolle lupasin vastapalveluksena ranskan kielen tunteja ja hiustenleikkuta. Näppärää, eikö?

Kaunista tiistai-iltaa!

Kommentit

apple (Ei varmistettu)

aivan ihastuttavia kuvia!

vietin viime syksyn duuniharjoittelussa nykissä ja kaipaan joka päivä takaisin. helsingin marraskuu riepottelee tällä hetkellä todella kovaa ja nää kuvat antaa toivoa paremmasta. vaikka helsinkiä rakastankin, new yorkissa on vaan sitä jotain.

mun piti muuten pyytää sua kahville viime syksynä (näin randomisti blogisi vakkarilukija) mut en sit uskaltanut. ens kerralla teen sen, oot inspiraatio!

Laura Pollari
Laura de Lille

No höh! Olisit vaan pyytänyt :-) Ehkä pistän paremmaksi: tuutko mun kaa kahville tammikuussa, kun oon Helsingissä?

apple (Ei varmistettu)

genial, loistoidea! näin tehdään.

siihen asti - tunnelmallista syksyä brooklyniin!

hannnnnnn (Ei varmistettu)

Niille, joilla ei ole kämppiksiä joille opettaa asioita, googlettakaa aikapankki :) Samalla hyvällä idealla toimii! Ei ollut tarkoitus mainostaa mutta tuli vain heti mieleen tästä postauksesta tuo kiva palvelusten jakaminen :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei kiitti tästä! :-) Tää Aikapankki olikin ihan uus juttu!

New York on niin kaunis! Eikä haittaa ollenkaan, että nykyään NYC:stä tulee mieleen yksi sinne sijoittuva sarja ja sen sarjan yksi tyyppi, joka on KUUMA, phwoar.. Hehe, pahoittelut tästä assosiaatioketjusta ja sen jakamisesta. Anyhoo, ihania kuvia, kiitos jakamisesta. :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hihii, kukas tää on? Meitsille taas tulee enemmän kuumia skottiassosiaatioita :-)

Älä nyt ainaka sano että Gerry Butlerista tykkäät! :D Hehe, täällä on paljon hyvännäköisiä ihmisiä mutta Butler ei ole mun makuun sitten ollenkaan, lienen harvinaisuus. 

sanni__ (Ei varmistettu) http://sankariniemi.blogspot.fi/

uuu mikä kortti!

Kommentoi