Kukkulan tyttö kiittää

Laura de Lille

Olen kirjoittanut Laura de Lilleä seitsemän ja puoli vuotta.

Tänä aikana olen asunut kolmessa maassa ja puhunut kolmea kieltä. Käynyt koulun, sitten töissä. Muuttanut valtameren yli, reppureissannut ja rakastunut.

Olen kirjoittanut, kirjoittanut ja kirjoittanut. Joskus itselleni, useimmiten muille.

Siinä salaisuuteni: kirjoitan aina jollekulle. Ystävilleni tai tuntemattomille. Kun olen onnellinen, kirjoitan. Kun olen surullinen, kirjoitan. Laura de Lille olen minä, mutta myös moni muu. On ihmisiä, joita ilman ei olisi syntynyt sanaakaan.

Blogin pitämisessä olen pitänyt huvittavana sitä, että kaikelle on löydyttävä kategoriansa: on sitä ja tätä ja tuota kirjoittajaa. Kerran minulta kysyttiin, olenko lifestyle-bloggaaja. Vastasin olevani life-bloggaaja. Olen kirjoittanut aina elämästä. Tämä on ollut päiväkirjani melkein vuosikymmenen verran.

Sitten on ihan vain Laura.

Äänekäs, innostunut ja suorapuheinen hölösuu. Romanttinen tyttö, joka istuu kallioilla ja katselee merta. Jälkimmäisen suulla olette kuulleet paljon. Korkeuksista aion haaveilla jatkossakin.

On kristallinkirkasta, mitä tulevaisuudeltani haluan. Silmissäni siintää monta uutta asiaa ja unelmaa. Aion opetella lisää kieliä, matkustaa myös. Aion aina asua paikoissa, joista näkee taivaan – auringon, kuun ja lehtipuut. Seilaamaan myös lähden. Sitten kirjoitan vähän lisää.

En aio tyytyä, vaan tavoitella aina parasta. Isona haluan mummoksi, jolla on paljon kerrottavaa – hymyissä suin.

Elämäni on todella hyvää, enkä keksi mikä voisi olla paremmin. Tai ehkä keksin sittenkin.

Joku päivä en enää katsele maailmaa yksin, joku päivä minullakin on joku. Hänet löysin taulusta japanilaisen ravintolan seinältä:

kukkulan tyttö tarvitsee sataman pojan.

Hänet aion etsiä.

Kommentit

eveli (Ei varmistettu)

Valloittavaa Lauraa ja tätä ihanaa blogia jään kovasti kaipaamaan. Mutta ainakin silloin kun vedän päälle pääskystopin jonka sinulta ostin, muistan mitä kaikkia oivalluksia koinkaan blogisi parissa. Kiitos ♥

Jennisuu (Ei varmistettu)

Hei Laura kiitos ihan mahtavasta blogista! Sitä olenkin seuraillut varmaan ainakin kuusi vuotta ja aika tuntuu menneen ihan yhdessä hujauksessa. Olet innoittanut ja inspiroinut. Sun sanat itseensä uskomisesta on antanu todella paljon voimaa ja usein juuri oikealla hetkellä. Blogisi kautta on myös voinut melkein tuntea olevansa mukana paikan päällä Brooklynissa, Pariisissa ja ties missä. Toivottavasti vielä kuullaan joskus susta. Kaikkea hyvää jatkoon.

Est 2011 (Ei varmistettu)

Laitatko mulle meiliä?

Pitää treffata.

Kiitos huipoublogista, tää on tuonut valoa elämään monet hetket! Ja antanut mulle uskoa unelmiin.

Ei oo toista samanlaista.

Laura Pollari
Laura de Lille

En valitettavasti nää meiliosotteita täällä, mutta mut saa aina kiinni laurapollari (at) hotmail.com.

Pus!

Est 2011 (Ei varmistettu)

Huh, laitoin! Yeah!

onnen apila (Ei varmistettu)

Tommy Taberman kirjoitti: "Epäröinnin kynnyksellä kysy kuinka paljon rohkeutta uskallat tänään jättää käyttämättä?" Tuo lause ja sun kirjoitukset, esimerkit ja sattumukset elämästäsi kirjalliseen muotoon aseteltuna ovat antaneet mulle rohkeutta uskaltaa. Joten kaunis kiitos sinulle, Laura!

Mari! (Ei varmistettu)

Hei Laura, on ollut ihana lukea blogiasi. Et tiedäkään kuinka monta kertaa olen epäröinnin hetkellä saanut rohkeutta teksteistäsi :) Olet kyllä hyvä esimerkki siitä, että kun uskaltaa tehdä asioita ja on avoimin mielin, niin elämä voi kuljettaa mihin vain! :) Toivottavasti törmäillään joskus!

noora k (Ei varmistettu)

Voihan itku, tulee ehkä pikkuinen tai vähän suurempikin ikävä kirjoituksiasi. Upeeta syksyä ja elämää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos kaikista hyvistä teksteistä mitä vuosien mittaan tuli. Viime aikoina tämän blogin meininki on mennyt itselleni hieman liian hörhöksi, mutta aidosti tykkäsin jutuistasi mitä kirjoitit Pariisista ja NYC:stä käsin. Onnea matkaan!

riitu

kiitos laura! olen seuraillut sinua livejournal-ajoista lähtien, joten blogin loppu tuntuu haikealta. taidan tosin asua samassa korttelissa kanssasi, joten ehkä törmäämme pian. kaikkea ihanaa ja kiitos näistä vuosista!
xx

Reetta V. (Ei varmistettu)

Ihana teksti!

All My Days

Kiitos sulle Laura! <3

Laura T.
M O L

Lähetän sulle satapäin pusuja. Sun blogi on yksi ensimmäisistä, mitä aloin koskaan lukemaan. Enkä sitten ikinä lopettanutkaan.

Olet tärkeä, vaikkei ollakaan (vielä(kään)!) kasvotusten nähty. Nähdäänhän?

shirleysays (Ei varmistettu)

Kiitos Laura. Kirjoituksesi ovat koskettaneet ja innoittaneet minua monen vuoden ajan. Ne ovat myös auttaneet minua uskomaan itseeni vahvemmin ja luottamaan siihen, että kyllä kaikki selviää. Kiitos sinulle siitä aivan valtavasti. Kaikkea hyvää elämääsi toivoen.

"I love your blog", sanoi tyttö ohimennen liikennevaloissa &lt;3

Vellamo (Ei varmistettu)

Koukutuin aikoinaan sun blogiin, kun kirjoittelit Pariisista. On ollut mahtava seurata sun matkaa ympäri maailman. Kiitos ihanasta, positiivisesta, aidosta ja inspiroivasta blogista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos ihana Laura inspiroivasta blogistasi ja että olet rohkeasti antanut itsestäsi niin paljon meille tuntemattomille! &lt;3 Onnea uusiin seikkailuihisi! Oot mahtava!

terttunen (Ei varmistettu)

KIITOS.

Marjo123 (Ei varmistettu)

Kiitos ihastuttavasta blogista, jään kaipaamaan. Kaikkea ihanaa ja maagista tulevaan.

maruuu (Ei varmistettu)

Kiitos, kiitos kauniista kirjoituksista, seikkailuista jotka jaoit kanssamme, kiitos suruista ja iloista. Tuntuu, että mun elämä on saanut paljon hyvää sun ajatuksista ja siksi tuleekin kamala ikävä. Ihan kuin hyvästelisi ystävän.
Toivon paljon kaikkea hyvää sulle, toivottavasti löydät etsimäsi. Älä koskaan ikinä muutu.

&lt;3

jemiina (Ei varmistettu)

Tuntuu kuin hyvästelisi ystävän määrittelemättömän pitkäksi ajaksi, vaikket sinä olekaan tiennyt minun olemassaolostani. Kerran näin sinut kaupungilla ja olit juuri sellainen, kuin olin kuvitellutkin: hymyilevä ja täynnä elämää. Kiitos blogistasi, se on luonut uskoa vaikeina aikoina. Kaikkea hyvää, toivottavasti tapaamme vielä! &lt;3

jhh (Ei varmistettu)

Kiitos kaikista näistä mahtavista vuosista! : ) oot ollu ehdottomasti yks mun lempibloggaajista, sä vaan oot niin huippu että iso ikävähän tässä jää.. Kaikkea erinomaista ja maagista sun tulevaan!

mmama (Ei varmistettu)

Kiitos! Olet mahdottoman upea ja kaikinpuolin kaunis! Ihanaa, että olet löytänyt itsesi, itsevarmuutesi. Elämä on ainutlaatuinen seikkailu!

elämä on ihanaa (Ei varmistettu)

Kiitos itsellesi, olet ihana, kaunis, inspiroiva ihminen! Kaunis sielu! Puss

tiuku:) (Ei varmistettu)

Blogisi on ollut aina alusta alkaen yksi lemppareistani. Olet ihana, upea persoona! Blogisi on tuonut valtavasti iloa ja inspiraatiota myös minun elämääni, kiitos kaikesta! Kaikkea hyvää ja onnellista tulevaan, olet sen ansainnut &lt;3

Kommentoi