Kuluneella viikolla

Laura de Lille


Olen löytänyt paikan, josta katsottuna Williamsburgin silta näyttää erityisen ihanalta.Hämmentynyt hetkellisesti Urban Outfittersillä ja pohtinut, mikä funktio Kate Moss -värityskirjalla on.Rullaillut jalkani ja pääni väsyksiin +35-asteisessa kaupungissa – viime sunnuntaina kokonaiset kahdeksan tuntia. Siltojen yli, kuumilla kaduilla ja raikkailla rannoilla.Loikannut toiselle puolelle jokea New Jerseyhin  juhlistamaan Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää punaisin, valkoisin sekä sinisin kuppikakuin. Saanut jälkimmäisistä sähkönsiniset suupielet.Ottanut pari osumaa sydämeen ja ollut kovin mietteliäällä tuulella. Selvä merkki siitä, että on aika karata kaupungista teltan sekä neljän sohvasurffarin kanssa ja palata kotiin vasta, kun sunnuntaiaurinko laskee lampaitaan. Mieleni virkistäneenä ja huoleni pois patikoineena.


Toiveikasta viikonloppua!

Kommentit

norab inspiration

Oot niin ihana ettei kestä :) Mahtavaa reissua!

Telttailu neljän sohvasurffarin kera kuulostaa loistoplanilta viikonlopulle, virkistävää viikonloppua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, olen vuokraamassa vuokrakämppää viikon lomalle Nycistä syyskuussa. Lemppari alueeni on ehdottonasti Greenwich village, mutta kaikki meille sopiva tuntuu jo menneen. Olisiko ehdotuksia, mistä päin kannattaisi katsella ? Brooklyn alueena kiinnostava, mutta ei suurempaa kokemusta. Jos päädymme Brooklyniin, mikä alueista olisi kiva ?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ottanut osumia sydämeen? :O

Vierailija (Ei varmistettu)

Uijui mä ainaki haluan tuon kate moss -värityskirjan! yleensä värityskirjoja löytää vain tylsillä disney-aiheilla ja värittäminen on jotenkin ihanan rauhoittavaa puuhaa, samaan tapaan kuin korttipelit tai palapelin kokoaminen.

Laura Pollari
Laura de Lille

norab, ite oot! Kiitos toivotuksesta - oli loistava reissu! :)

Lora, kiitos kaunis! :)

Vierailija, Brooklyn Heights on todella kaunista aluetta, mutta jos etsitte jotain menevämpää, kannattaa suunnata Williamsburgiin. Tässä pari ideaa. Mahtavaa reissua!

Vierailija2, joo, viime viikko oli vähän raskas ja sain huonoja uutisia. Mutta eteenpäin porskutellaan!

Vierailija3, hah, no sitten sillä on hyvinkin funktio! :)

Kommentoi