Kurkistus syksyyn 2012

Laura de Lille

Kuka muistaa kuinka kurkkasimme menneenä syksynä tähän kevääseen?

Nyt on aika katsoa kristallipallolla toisen puolen vuoden päähän:

 

Varokaa Balenciaga ja Marni — ette ole enää pian kylän ainoita outoilijoita. 

Ensi syksy tulee tuulettamaan monen esteetikon verkkokalvoja toden teolla: tabuja ei yksinkertaisesti ole. Oranssi ja vaaleansininen sulautuvat yhteen vaivattomasti siinä missä kirkkaanpunaiset housut tykkäävät kovasti marjapuuron värisestä yläosastaan. Acnella pukeudutaan topattuihin yläosiin, ja Célinen yli-isoissa takeissa ja hulluissa mittasuhteissa on jotain niin hurmaavaa, että oikein vanhan ernun sydäntä lämmittää! En ole meteorologi, mutta ennustan ensi talvesta kylmää aikaa klassisten kolttujen ystäville.

Jos ranskalaisia on uskominen, ensi syksyä juhlitaan saluunassa: Marantin Isabel kun meni ja loihti päidemme menoksi cowboy-malliston.  

Tämä tarkoittaa juuri sitä, mitä pelkäsittekin: Kukkasin brodeerattuja kauluspaitoja, farkkuja ja renttubootseja, ja sotkuisesta tukastakaan ei varmaan ole haittaa. Onneksi lehmityttöjä on muistettu myös muutamalla klassikkoröyhelölläkin. 

More is more, less is a bore?

Kiitos syysmuoti, että tuot takaisin vanhan kunnon sähkönsinisen! Kyllä sinua kasvoillakin katselee, mutta todelliseen loistoosi heräät vasta vaatteissa — arvokas kun on toinen nimesi. Voin luvata, että jos olisin vaaleaverikkö, en muuhun pukeutuisikaan. 

Laittakaa muuten korvan taakse tuo vasemmalla nököttävä Carven. Siinä talo, josta tullaan kuulemaan vielä paljon!

Kuvat: vogue.com, kuvitukset Laura Pollari

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos kollaasista! Huh, aikamoisia vaatteita. Nuo ykkoskohdan oudot ylisuuret mittasuhteet on kylla haasteellisia. En usko etta kovin moni niista innostuu ihan tosissaan. Helpostihan niista saa vaan sen vaikutelman, etta vaatteet on liian isoja. Veikkaan, etta laadukkaina, puhdaslinjaisina versioina ne ehka toimiikin kaytanossa (just toi Celine), mutta auta armias kun H&M tekee niista halpisversioita ja/tai jengi hamstraa UFFista ylisuuria takkeja kuvitellen etta se on sama asia... Cowgirl-muoti ei oikein iske muhun, mutta parikymppisilla se varmaan toimii. Mutta sahkonsininen - se on mun juttu!

Laura Pollari
Laura de Lille

Mä olen itse asiassa  kovin innoissani jättitakeista! Ja väitän, että hyvällä tuurilla vastaavanlaista voi  löytää jopa second handina. Moni vanhoissa vaatteissa käytettyjä materiaaleja ei nimittäin nykyään ihan noin vain hakatakaan.

Muuten olen kyllä samoilla linjoilla kanssasi cowgirl-tyylin suhteen. Olen Isabel-fani henkeen ja vereen, mutta taidan pitäytyä ensi syksynä uskollisena jo ennestään vaatekaapissa nököttäville Marant-hankinnoilleni. Saa nähdä muuten miten ketjuliikkeet (pääasiassa Zara, tuo Isabelin uskollinen kopiokissa) tarttuvat syöttiin. Ehkä tästä loihditaan taas teineille jotain?

JA sähkönsininen on yli-ihana :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Chloen kuuluisat kultakoristeiset renttubootsithan otettiin juuri uudestaan tuotantoon, ilmeisesti cowboy-estetiikka puree muotiväkeen ;)

Odotan (kauhulla) milloin ensimmäiseltä pohjoismaalaisbloggaajalta löytyy päivän asussa tuo vasemman alareunan kukkapaita, mulle tulee tuosta paidasta vähän huonot mielikuvat liityen keski-ikäisiin tupakalta haiseviin suomalaismiehiin :D

Laura Pollari
Laura de Lille

Hah, tosiaan. Eikö tyyliin jollain suomalaisilla iskelmätähdillä ollut joskus tuollaisia, Kari Tapiolla ehkä? 

Nipu (Ei varmistettu)

Moikka Laura!

Onko sulle mahdollista laittaa sähköpostiin muutama tarkempi kysymys couchsurfingista? :) en löytänyt tästä palstalta ainakaan mitään mailiosoitetta :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Tietenkin on! Osoitteeni on laurapollari(at)hotmail.com :)

Valentine

Kiva juttu, ja nyt kovin ajankohtainen. Suhun voi aina luottaa =)

Kiitsa!

Laura Pollari
Laura de Lille

Voi ole hyvä vain! :)

Kommentoi