Kymmenen asian ämpärilista

Laura de Lille

Toimitus heitti viime viikolla tiukan haasteen ja kysäisi, mitkä olisivat ne 10 asiaa, jotka haluaisin elämän aikana toteuttaa.

Passeli ajoitus, sillä en ole ikinä kasannut niin sanottua ämpärilistaa. 

Siihen olen aivan liian malttamaton, enkä yleensä viivyttele mitään, minkä voi tehdä jo tänään (paitsi tiskit ja puhelinlaskun maksaminen.)

Onneksi olemassa on siistejä juttuja, jotka eivät vielä ole ajankohtaisia.

Nämä 10 unelmaa hoitelen vähän myöhemmin.

1. Otan lemmikkipuudelin. Okei, en ihan oikeaa puudelia, mutta valkoisen villakoiran kumminkin. Koiranomistajaksi ryhdyn päivänä, jona huomaan kasvaneeni oikeasti vastuulliseksi aikuiseksi. Siihen asti vain imuroin.

2. Pyöräytän beibin. Ehdottomasti koiranjälkeistä kamaa, mutta kuitenkin. Avioliittobisneksistä en niin välitä, mutta jälkikasvu kiinnostaa, jos mäihä käy (viikinkinimet on jo valittu.)

3. Otan lisää tatuointeja. Älkää kysykö mitä tai minne. Päätös asiasta tehdään kuitenkin viime tingassa, kuten tapana on.

4. Ostan oman mökin. Uhoan eläväni vuokralla koko elämäni, mutta mökkiin, takkaan ja keinutuoliin hassaisin vaikka heti. Mmm... mökki!

5. Matkustan paljon. Menen kaikkialle, missä ikinä keksinkään haluta käydä ja asua.

6. Puhun sujuvaa tanskaa. Jos plääni menee pieleen, opettelen islannin kielen.

7. Kirjoitan kirjan. Eläkeiässä saattaa olla jo jotain tähdellistä sanottavaa.

8. Opiskelen itselleni kakkosammatin, jota en ole vielä keksinyt. Palaillaan astioille 15 vuoden päästä!

9. Opettelen purjehtimaan. Koska maailma mun osteri vielä mummunakin.

10. Etsin hyvät reissukaverit. Oli tää mies, beibi tai vaikka se villakoira, pidän huolta, että kaikilla on kivaa ja kaakaomukit täynnä. Perhe ja ystävät 4-eva.

Kommentit

Oot kyllä super inspiroiva ja positiivinen tyyppi! Vitsi itsellä ihan samantyyppisiä haaveita! Allekirjoitan ton mökkiosuuden ihan täysin. Olen blogista nähnyt, että ollaan ikätovereita ja olen itse ajatellut olevani liian vanha joidenkin näiden haaveiden toteuttamiseen. Sait minut vähän häpeämään huonoa asennettani ja kiitos siis siitä :D 

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei kiitti! :)

Kelomökki sen olla pitää!

Roosa
Mangomalen

8/10 <3

Laura Pollari
Laura de Lille

Oho, kuka olis arvannut!

InkkuLeinoska (Ei varmistettu)

Sen verran pakko kommentoida, että villakoira on yhtäkuin puudeli. Poodle=puudeli=villakoira. Suosittelen lämpimästi rotua. Et tule pettymään.

Kommentoi