La tête en l'air

Laura de Lille

Tällä viikolla olen poikkeuksellisen hajamielinen. 

Menin muun muassa unohtamaan muuttohössötyksissäni eiliselle varaamani hiustenleikkuun. Töölön suloisimman kampaamon tytöt olivat onneksi niin kilttejä, että pääsin siistimään tukkani tänään.

Koska kaikki vapaa-aika menee tylsästi asioita järjestellen, päätin, että jokaiseen iltaan on kuuluttava myös jokin kiva ja rentouttava aktiviteetti. Eilen kuuntelin suomalaisia käännösiskelmiä ja tänään lakkasin kynteni jadenvihreiksi. Huomenna ajattelin lähteä luistelemaan, ja karkkipäiväkin olisi vielä pidettävä. 

Niinpä. Miksi Suomessa on niin hyvät irtokarkit? Hyvä luisteluseura ja inhimillinen meininki? Saisipa parhaimmat Suomi-asiat säilöttyä johonkin — peltipurkkiin, pillerirasiaan tai vaikka matkalaukun sivutaskuun. Arvostaisin.

Usko ihmeisiin tarttuu. Ihastuttavaa uutta viikkoa, kaunokaiset!

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Ihanaa Suomi-viikkoa sinullekin söpöliini!

Laura Pollari
Laura de Lille

Kuten myös, ihanin Jenna!

Let us go
LET US GO

Voi että kun kaipaankin suomalaisia irtokarkkeja täällä Barcelonassakin:) laitoin juuri äidille viestiä, että lähettää karkkia tänne!

 

Laura Pollari
Laura de Lille

No sano elä muuta :) 1 kg karkkilähetys säännöllisin väliajoin on pakollinen ja sekin tuhoutuu jo muutamassa päivässä. Aijai!

Vierailija (Ei varmistettu)

hei laura!

kirjoitin sulle joskus vanhan blogin puolelle typerän, ikävän kommentin ja nyt uudelleen blogisi puolelle mielenkiinnosta palanneena täytyy nielaista ylpeys, pyörtää sanani ja pyytää anteeksi. oot oikeastaan aika upea verrattuna moneen muuhun materialistisista asioista ja julkisuudesta seonneeseen kanssabloggaajaasi. haukuin sinua silloin vuosia sitten itserakkaaksi, mutta kyseessä taitaakin olla vain oma kateuteni ja sinun aivan terve itsekunnioituksesi ja -varmuutesi.
pidä jalat maassa ja kajaanikin uusien tuulien viedessä mielessä. onnea matkaan!

-m

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei m,

Ei hätää, kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseensä. Sinun kommentistasi en selvästikään ole mieltäni pahoittanut, sillä en edes muista sitä. :)

Loistavaa alkanutta vuotta sulle!

Kommentoi