Lempikahvilani mun

Laura de Lille

Minulla on lempikahvila.

 

Kahvilani on niin pieni, että sen näkee kokonaisuudessaan, kun sen ikkunoista kurkistaa sisälle.

Kahvilassani soi hyvä musiikki ja sen seinillä kaikuvat innostuneet ideat ja vilkas puheensorina. 

Kahvilassani ruoka tarjoillaan oikeista astioista ja juoma kahvikupeista. Niistä juo asiakas jälkeeni ja vielä sitä seuraavakin.

Kahvilani ei ole tuttu tv:stä tai toiselta puolelta maapalloa, eikä kadun vastaantulijan pahvimukissa loista sen logo. Se ei tuota turhaa jätettä ja merkityksetöntä muoviroskaa. 

Se on kotoinen ja kotikutoinen. Kaikin puolin tavallinen.

 

Se on paikallinen lähikahvilani. 

Onko sinulla sellaista?

 

P.s Myös muilla kulutusvalinnoilla voi tukea oman kotikaupunkinsa tekijöitä. Lukaise vaikkapa täältä miksi. 

Kommentit

EmmaJ (Ei varmistettu)

Mun lempikahvila New Yorkissa on Kaffe 1668. Hyvää musiikkia, kaupungin parasta (brasilialaista) kahvia, rento tunnelma ja Iittalan taikakupit ja teeman mukit! Voiko enää kotoisammaksi mennä?

Vierailija (Ei varmistettu)

voitko kertoa nimen ja osoitteen, olisi kiva käydä! :)

Laura Pollari
Laura de Lille

EmmaJ, kiitti lempikahvilavinkistä ja lisäpointsit taikakupeista! :) Kerro vielä, että myyvät korvapuusteja, niin olen ihan myyty!

Vierailija, kunpa voisinkin nimetä vain yhden! :) Täällä Williamsburgissa on jo monta hyvää - esimerkiksi Bliss Café ja vaikkapa tuo Toby's Estate, jossa myös kuva on otettu. Google osaa neuvoa osoitteet!

IirisS (Ei varmistettu)

Tuollaiset kahvilat ovat kyllä elämän suurimpia iloja... Kotikaupungissani Turussa on yksi kahvila, joka sisustukseltaan on vähän niinkuin mummola. Syön siellä useimmiten runsaan raejuustosalaatin, jonka halpaan hintaan kuuluu itsetehty lämmin sämpylä, kahvi/tee seka ihana kotitekoinen maapähkinäkeksi. Nam.

New Yorkin matka on suunnitteilla täksi kevääksi, toivottavasti ehdin käydä niin monessä tunnelmallisessa pikkukahvilassa kuin mahdollista :)

P.S, olet niin kaunis, valoisa ja positiivinen, inspiroivaa blogiasi on ihana lukea! Kiitos.

PipsaPipsa (Ei varmistettu)

Jee, mun omassa keittiössä! Olen kotona vauvan kanssa, joten se on mun lempipaikka. Leivon myös killerihyvää juustokakkua, tervetuloa maistamaan;) Juotaisiin lattea lehmämukeista (stadilaisen käsityöläisen tekemät), espressoa, teetä, pressopannukahvia, suodatinkahvia, you name it:D

Kommentoi