Mielessä juuri nyt: pallokuosit

Laura de Lille


 


Vaikka asenteeni pukeutumiseen on yleisesti ottaen hyvin ennakkoluuloton, on olemassa kaksi asiaa, jotka tuottavat minulle vaikeuksia.


Ensimmäinen on kokomusta (terveisiä vain vaaleatukkaisille, te rokkaatte tämän meidän muidenkin edestä.)
Toisen viha-rakkaus-suhteeni olen kehittänyt pallokuoseihin.


Mustan suhteen olen heittänyt hanskat tiskiin jo aikapäiviä sitten, mutta palloista en ihan noin vain luovu. En ole täysin varma, mikä hommassa mättää, mutta yrittämättä en ole kyllä jättänyt.Tai oikeastaan tiedän.Aina, kun kokeilen ujuttaa palloja asuuni, törmään hyvin epäonniseen näkymään: 24-vuotiaan itseni sijaan peilistä tuijottaa takaisin naiivin


näköinen tytöntyllerö matkalla kaverin 7-vuotissynttäreille. Ei hyvä, ja Pelle Hermanni -vibatkaan eivät oikein jaksaisi kiinnostaa.Tästäkään huolimatta en millään malttaisi jättäytyä pois näistä bileistä.


Lähinnä koska:


a) Katselisin palluroita mielelläni pieninä annoksina, esimerkiksi neuleen sisältä pilkistelevinä kauluksina.
b) Japanilaiset naisetkin kantavat pallonsa kunnialla, ja mikään ei ole viehättämpää kuin itsevarmuus.
c) Nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen, palloshortsitkin voisivat olla aika jees.Ehkä teen aselevon itseni ja pallukoiden välillä, ja pyyhin villaisella vanhat kaunat.
Vedän rohkeasti jalkaani mielettömän pallobuutsit, jos sellaiset joskus löydän.Jostainhan tämä on aloitettava.Onko teillä pukeutumismurheenkryynejä?


 


Kuvat: Opening Ceremony, Equipment, Pinterest


 

Kommentit

Nuuh beibe!

 

Miten olisi pallot vaikeasti tunnistettavassa muodossa? Vaikka satunnaisella etäisyydellä toisistaan? Tai soikoina? Silloin ne eivät olisi ihan niin.. palloja. Kaikista viimeaikaisista palloista kirkkaasti eniten ihastuin Marimekon kevään lookiin, jossa oli taivansininen räätälöity t-paita vihreillä palloilla ja mustavalkoiset pallohousut, niissä haluaisin marssia toukokuussa...

Oma murheenkryynini on keltainen. Ei toimi ihonvärilläni millään, kaikki sävyt ( paitsi tietty viileä sitruunankeltainen jota on vaikea löytää mistään) saavat minut aneemiseksi. Mutta ehkä joskus väri piiloutuu vielä housuihin, laukkuun tai kuosiin? 

 

apple (Ei varmistettu)

villapaidat.

rakastan villapaitoja, mutta en vaan voi käyttää niitä. villapaidat saavat kaulani näyttämään entistä lyhyemmältä ja peilikuvani sanalla sanoen paksulta. neulos luo optista harhaa!

kryp
Taskunpohja

Farkut :( Ja ihan syyttä - haluasin kovasti viipottaa kauniissa farkuissa, mutta en millään jaksa niitä ikinä sovitella;  änkeä ahtaissa sovituskopeissa jalkaani, etsiä etsiä sopivaa mallia eri liikkeistä jne.. Laiskuudesta sakotetaan. 

Ps. Mistä toi ihana pilkkuneule on!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh, pukeutumismurheenkryynejä löytyy varmasti minultakin, mutta pallot eivät ole yksi niistä koska rrrrakastan palloja ja pilkkuja. Ajattelen niitä aina enemmän vintage -henkisinä kuin naiveina, sellaista tyttömäistä naisellisuutta!

Omana ongelmani on sininen. Inhoan kyseistä värinä jostain syystä todella paljon, ehkä koska äitini yritti pukea minua pienenä turkoosiin vaikka olisin itse pitänyt enemmän punaisesta. Ymmärrän kyllä miksi hänellä tämä visio oli, sinisen ja turkoosin sävyt sopivat väritykseeni todella hyvin ja yleensä saan kehuja vaatteistani jos jotain ko. sävyistä puen päälleni mutta kun ei miellytä vaan vieläkään, vaikka muiden päällä esimerkiksi turkoosi näytttää ihanan raikkaalta. No, istun tässä kuitenkin paraikaa kirkkaansininen huppari päällä ja yritän totuttautua ajatukseen edes näin urheilullisten vaatteiden kautta!

Onnea palloihin, niitähän voisi kokeilla vaikka vähemmän kontrastisina aluksi, eli ei kirkas väri + valkoinen yhdistelmänä vaan esimerkiksi nätti kermansävy ja ruskea vaikkapa!

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Hei Laura, tuli nyt palloista asia mieleen joka piti sanoa jo aiemmin. Eli Spring Streetin länsipäässä on intialailainen kauppa, ikkunassa sareja etc. Sieltä ikkunasta pilkisti myös kaksi upeaa ristipistolaukkua, joissa molemmissa oli pompomit mukana. Käy kurkkaamassa siis! Ja pompomhan on melkein pallo :)

Noora19 (Ei varmistettu)

Ostin tänään pallokuosisifonkipaidan ! Jipii

Noora19 (Ei varmistettu)

Ostin tänään pallokuosisifonkipaidan ! Jipii

Kommentoi