Mielessä juuri nyt: papukaijakorvikset

Laura de Lille

 

Uskokaa tai älkää – törmäsin tässä taannoin kauppareissulla papukaijakorviksiin. Hymy kiri kasvoille väjäämättä, kun mieleen nousivat muistot samaisista kapistuksista ja lapsuudesta 90-luvun alussa. 

Juuri tuollaiset 5-vuotias Laura olisi halunnut kamalan kovasti, mutta ei koskaan saanut. Nyt kaksikymmentä pitkää vuotta myöhemmin ne ovat taas täällä kummittelemassa.

Kaupan hyllyyn ne jäivät nytkin. Ehdin jopa hetkeksi unohtaa koko homman – kunnes sitten tänään silmäni osuivat yllä olevaan, lumoavan kauniiseen katutyyliotokseen. Ah!

 

Hei te kaikki semisti kitchit papukaijat – olette enemmän kuin tervetulleita liitelemään verkkokalvoilleni jatkossakin!

 

Kuva: Books&Liquor

 

Kommentit

Siivosin juuri eilen korulaatikkoni ja sattumoisin löysin omat papukaijani 90-luvulta. Hyvässä kunnossa edelleen. Harkitsin kyllä niiden roskiinheittoa mutta ehkäpä tämän sinun postauksesi innoittamana pitäisikin harkitakin niiden korviin laittoa. ;) Mahtaakohan minulta löytyä korvanlehdistä enää reikiäkään...

Jennifer (Ei varmistettu) http://taivaansininenn.blogspot.com

Eikä mulla taitaa olla tommoset jossain jos ei niin mummolassa aineskin on :)

Liila (Ei varmistettu)

Eikä, mulla on just tuommoiset ihan samanlaiset! :) Olen aina silloin tällöin niitä käyttänytkin. Vähän niistä tulee sellaiset nörttityttövibat, mutta oikein yhdisteltynä, esim. nahkatakkiin, niin tosi kivat.

Laura Pollari
Laura de Lille

NinaMaria, minnekään roskikseen! Jos ei muuta kotia papukaijoille löydy, niin pistä tulemaan tännepäin. Ostan ne sulta :)

Jennifer, haha! Jes. Papukaijat ja mummola rocks!

Liila, hihii, ihanko oikeasti! Kuvaa? :)

 

Maria @ Scandi Home (Ei varmistettu) http://scandifoodie.blogspot.com

Multakin loytyy samaiset papukaijakorvikset! :-) Olin ne ihan unohtanut!

PiiaM (Ei varmistettu) http://aninspirationburstuponher.blogspot.fi/

Ei voi olla totta! Löysin papukaijakorvikset kirpparilta viime kesänä ja hullaannuin niihin täysin! Kukaan muu ei innostustani ymmärtänyt.. mieleen tuli kuulema ala-asteen opettaja :D Ysäri lämmittää mieltä, sano muut mitä tahansa.

tiia_

Mullakin on tollaset jossain korurasian perukoilla - ehtaa ysäriä. :D Pitänee harkita uudelleenkäyttöönottoa. :)

NooranElämää (Ei varmistettu) http://nooranelamaa.blogspot.com

Itse löysin kirpparilta kesällä 2009 vaaleat papukaija-korvikset. Ja samaan syssyyn porukoilta löytyi punaiset ihka-aidot ysärikorvikset. Siitä asti niitä on tullut käytettyä, valitettavasti vaan teini-iän venytyskoruinnostus vähän vaikeuttaa isompien korviksien käyttöä. Toisessa korvassa korviks roikkuu matalammalla kuin toisessa. :D

Oon yrittänyt löytää erivärisiä kirpparilta vielä, mutta ei meinaa löytyä. :/ Hirvittävästi haluaisin siniset ja vihreät-kaijat.

Kommentoi