Missä Morrissey, siellä minäkin

Laura de Lille

Mitä yhteistä on The Smithsillä ja Tinderillä?

Ei mitään, voisi äkkiseltään ajatella.

Paitsi, että onpa sittenkin: nimittäin Morrissey-peli.

Sen lanseerasi viime joulukuussa Buzzfeedin naistoimittaja, joka päätti testata deittejään Morrisseyn lyriikoiden tuntemuksella. Ja ihan päin hemmettiähän se tietenkin meni.

Tämän some-klassikon pariin palaan tasaisin väliajoin silkasta ilosta, ja no, ehkä ihan vähän myös rakkaudestani Morrisseyhin.

Tässä suosikkejani:

Voittajakin onneksi löytyi:

Morrissey-pelistä saattaisi saada myös ihan hyvän suomenkielisen version.

Itse hyödyntäisin siinä tätä: jos ei rakkaus, se on pommi pommi pommi pommi pommi pommi pommi, joka tuo meidät yhteen.

Jos tällä ei natsaa, niin milläs sitten!

Terveisin kirjoittaja, joka ei todellakaan ole Tinderissä, mutta voisi olla. Morrissey-pelin tähden.

 

Kuvat: Buzzfeed

Kommentit

annako (Ei varmistettu)

Heippa Laura! Mun on nyt pakko kommentoida...ei niinkään Morrisseyn takia, vaikka olenkin Live at Earl´s Courtia kuunnellut elämässäni aika monta kertaa ja nähnytkin hänet livenä Buenos Airesissa ;)

Vaan tämän maan mainion lauseen innoittamana, jonka postasit 23.10.2013 (http://www.lily.fi/blogit/laura-de-lille/taydellinen-paiva)
"Mistä tietää, että takana on erinomainen päivä?
No ainakin siitä, että:
1) Tukkasi on lounastunnilla leikannut kokovartaloleopardiin pukeutunut afroamerikkalaiskampaaja Love, joka jammailee motownin tahtiin ja kutsuu sinua darlingiksi."

Tuli niin hyvä olo ja rupes naurattamaan...ja samalla Motown alkoi virrata kehossa :) KIITOS!

Olen vieraillut blogissasi joskus silloin tällöin aikoinaan, en tiedä edes koska, mutta muistin sinut pyöräilemässä siinä ihastuttavassa punaisessa Kenzon paitamekossa Brooklyn Bridgeä tai jotain muuta siltaa pitkin. Nyt kun olen menossa Nykissä käymään lähdin lukemaan blogiasi Pariisin opiskeluista asti. Vau leidi, you rock! Käytät printtejä mahtavasti ja ne myös sopii sulle täydellisesti! Olet inspiroiva! Sulla on hyvä asenne! Yeah, me likes! Oon lukenut niin paljon juttujasti viimeisen kuukauden aikana, että olisi vaikka mitä kommentoitavaa.

Ei tässä muuta. Halusin vaan kertoa, että toi kokovartaloleopardipuku kohotti mun mielialani kerrassaan hilpeälle tasolle :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Voi Annako minkä teit!

Tämä oli ihanin saamani kommentti hetkeen, tai ehkä ikinä.

En ole aina ihan varma, mitä muut saavat tarinoinneistani irti ja lukeeko tätä ylipäätään kukaan (kyllä, pohdin tätä vielä seitsemänkin vuoden jälkeen.) 

Kiitos siis sanoistasi!

Ihanaa Nykin-matkaa sulle, ja pidähän silmäsi auki Loven varalta. Kokovartaloleopari ei petä :-)

Annako (Ei varmistettu)

Ai kiitos! Ilahduttavaa, että osui sopivasti :) Totesin, että kyllähän mun on pakko jotain kommentoida, kun seurailen elämääsi ja inspiroidun siitä.

Bloggaajan elämä on vähän jännittävää. Onhan siinä aika erityinen suhde tuntemattomiin. Ja toisaalta niin suuri etäisyys. Näin sut muuten vilaukselta kadulla joskus talvella. Olet niin tunnistettava leopardirakkaudenkin kokeneilla hiuksillasi.

Itsekin olen muuttanut takaisin Suomeen hiljattain ja kyllähän se tiettyä sopeutumista vaatii, vaikka toisaalta sujuu ihmeellisen sulavasti. Mielenkiintoista tämä elämä onneksi useimmiten on, mutta kyllä kiitollisuuden harjoittelu on hurjan tärkeää <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha aivan mahtava!

Kerran tinderissä aloitin keskustelun kehaisemalla että tyyppi näyttää ihan Morisseylta. (Romanssia ei syntynyt, mutta sain herrasta todella hyvän ystävän :D kannatti!)

Hosuli
Hömppäblogi

Tää oli HUIPPU!

Kommentoi