Mistä sinä unelmoit?

Laura de Lille

Moni idea lähtee unelmasta.

En tohdi edes arvuutella, missä menisin, jos en olisi antanut mielikuvituksen laukata.

On kiehtovaa, miten monta haavetta eliniän aikana voi toteuttaa. Kaksi, kolmekymmentä tai vaikka viisisataa. Pieniä, suuria, keskikokoisia. 

Kiitos silmittömän tuurin, sain itse paljon nuorella ikää: elämän unelmieni kaupungeissa, mahdollisuuden opiskella ja tehdä töitäni haluamallani alalla. 

Nyt luon uusia kiintopisteitä.

Haaveilen matkustelusta, kirjoittamisesta ja hitaasta elämästä. Liian usein olen pitänyt tiukasti kiinni ohjaksista, aikatauluttanut elämää. Potkinut vauhdilla eteenpäin, tehokkaasti ja aikaa tuhlaamatta. Nyt haluan ryssiä ja kokeilla, liikoja etukäteen maalailematta.

Suurten unelmien aika ei silti ole ohi.

Onhan todennäköistä, että lähden taas ulkomaille asumaan. Onhan mahdollista, että teen vielä kaiken sen, mikä nyt tuntuu toisten heiniltä: perustan perheen tai hankin vaikka omistusasunnon. 

Niiden asioiden aika ei kuitenkaan ole nyt. Nyt ei ole kiire. 

Aina ei ole helppoa tietää, mitä haluaa, mutta on ihanaa herätä tietäen, että agenda on yhtäaikaisesti täpötäynnä ja täysin tyhjä. Että on aikaa, mahdollisuuksia kaikkeen.

Ehkä haaveilenkin juuri nyt siitä, vapaudesta.

Mistä sinä unelmoit?

Kommentit

Ocla

Unelmoin pitkistä automatkoista läpi Euroopan ja pyhiinvaellusmatkasta Ranskasta Santiago de Campostelaan. Tänä syksynä aion toteuttaa molemmat, onni!

Laura Pollari
Laura de Lille

Pyyhiinvaellus- ja automatka Euroopassa, kuulostaa ihanalta!

wuuuh (Ei varmistettu)

Pidän itteäni hieman "huonona" unelmoijana. Kyllä unelmia löytyy, kuten matkustelu, mutta ne eivät ole kovin selkeitä. Kuitenkin viime aikana olen ajatellut tätä elämää taas ja päättänyt, että nyt aletaan ottamaan riskejä ja oikeasti tehdä mitä halutaan. Ja tämä alkaa siitä, et selvitän mitä mä oikein haluankaan :)

T-100
(G)ROUND ZERO

Minä unelmoin pienistä. Pienen pienistä, mutta valtavan merkityksellisistä asioista. Työmatkasta, jonka voi taittaa fillarilla ja ajasta jolloin voin vain kirjoittaa vailla mitään päämäärää, hiljaisesta joutenolosta lämpimällä rantakalliolla, aikaisista aamuista rannalla muiden vielä nukkuessa.

En ole koskaan ollut kovin kummoinen unelmoija, mutta usein havahdun siihen miten mukavasti asiani ovat. Kaikki unelmani ovat toteutettavissa, osa ilmeisesti toteutunutkin koska elämä on hyvää näin. Miellän unelmat ehkä ennemmin löyhiksi suunnitelmiksi, joille koittaa oma aikansa. Riskinä tässä on ikuinen asioiden lykkääminen ja niiden toteutumatta jääminen, mutta väliäkö sen. Minä olen oman elämäni kissa; en vaivaudu lähtemään pois lämpimältä uunin pankolta niin kauan kuin se hohkaa lämpöä.

 

Laura Pollari
Laura de Lille

Oman elämänsä kissa, ihanasti sanottu!

Pienet unelmat ovat ihan yhtä arvokkaita kuin suuremmatkin. Tässä meikän pienien unelmien top 5:

1. Kotimatka kaupungin tyhjillä, aamuöisillä kaduilla.

2. Puusaunan tai takan lämmitys (tähän ei kyllästy koskaan.)

3. Ympärivuotiset pyöräilysäät, ja ne fillaroiden taitetut työmatkat.

4. Hyvässä leffassa yksin käyminen. Niin terapeuttista.

5. Lettukestit, joissa voi syödä niin monta lettua kuin napa vetää!

Kommentoi