Muu maa mansikka

Laura de Lille

"Oh, you pretty things!

Don't you know you're driving your mamas and papas insane?" 

laulaa David Bowie.

Teistä en tiedä, mutta parempaa Berliini-lyriikkaa en osaisi juuri nyt pyytää.

Mammoja ja pappoja ei tällä menolla hulluksi ajeta, mutta sanottakoon nyt kumminkin: elämä on aika makoisaa.

Vaikka siksi, että mutteripannukahvia riittää ja Club-Mate maistuu.

Siksi, että ostin juuri kolme matkalippua. Yhden lähelle, kaksi vähän kauemmas.

Siksi, että olen sohvasurffaamassa berliiniläiskodissa, josta löytyy kynttilöitä ja kasettisoitin. Sillä kuuntelimme toissayönä kummitustarinoita.

Mutta ei siinä vielä kaikki: tänään lähdemme kilistelemään julkiseksi virkistyspaikaksi jäävää Tempelhofin kenttää – minnekäs muuallekaan kuin lentokentälle itselleen.

Bile-eväämme? Pullo vinkkua ja rasiallinen saksalaisia mansikoita.

Ne ovat yllättävän makeita – vähän kuten kaupunki, kasettisoittimet ja Bowien David.

Kommentit

Venlakarpalo

Olen ollut pari päivää kovassa matkakuumeessa osaamatta päättä, minne lähtisin seuraavaksi. Mutta tää postaus oli hyvä muistutus, että kotonakin on ihan hyvä ja suomessa riittää meininkiä varsinkin näin kesäaikaan. Ja miksi tulin ajatelleeksi näin tätä juttua lukiessani? Myös mun kahvit keittyy mutteripannussa, ikkunalaudalla on kynttilöitä, olohuoneessa on kasettisoitin ja hyllyssä David Bowie! Yksi Berliinissä otettu kuva seinällä kehystettynä ja lisää tietokoneella. Ja kaapissa pullo valkkaria. Näissä tunnelmissa voi hyvin viettää sateisen illan kotona... Ehkä kuuntelen myös saksankielistä musiikkia. Luin useamman sun jutun berliinistä ja aloin väkisinkin fiilistelemään kaikkia hyviä saksa-juttuja.

:)

Nauti Berliinistä!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Voih. Nää sun jutut ei ainakaan helpota Berliini-ikävää. Piti eilen selata läpi oma reissublogi viime kesältä ja fiilistellä. Ihanaa reissua sulle!

jees (Ei varmistettu)

Blogilistalla tulee ainakin 3 kertaa samasta postauksesta että se olisi uusi postaus? :D näin käy siis jokasen sun postauksen kohdalla. Ei se muuten haittaa paitsi että toivoisin että se oikeesti olisi uusi postaus eikä sama minkä oon jo lukenu, hahha :)

Kommentoi