Naapurintyttö ja kihlasormuskaupat

Laura de Lille

 

Perjantaina sain kylään tyttöystävän, jonka kanssa olemme kuljeskelleet – monen yhteensattuman summana –samoja polkuja jo yli neljä vuotta – ensin Ranskassa ja nyt täällä Yhdysvalloissa.

Kävi niin ihanasti, että ystävääni kosittiin pari viikkoa sitten, ja tapahtunutta olikin ainoastaan asianmukaista juhlia tyttöviikonlopulla Williamsburgissa. Varsinaisia ohjelmanumeroita emme olleet parille yhteiselle päivällemme kehitelleet: ruoan, juoman ja tyttöjuttujen lisäksi suunnitelmissamme oli ainoastaan pyöräreissu Manhattanille ja Saks Fifth Avenuelle sormuksia katselemaan. Kaiken kaikkiaan kokemus oli sen verran surrealistinen, että avuksi pyydetty allekirjoittanut meni solmuun jo alkumetreillä. Eli se siitä makutuomaroinnista sitten.

Onneksi en kuitenkaan ollut illan ainoa häkeltyjä, ja nytpä tiedän myös, miltä näyttää, kun yläkaupungin ruutuhuivirouvat ja Brooklynin naapurintyttö kohtaavat: hitusen koomiselta. Vaikka uteliaita katseita pidemmälle ei mentykään, Kånkenin hihnassa roikkunut kypärä kirvoitti kysymyksen jo heti koruosastolle saavuttuamme:

"Vespa?" luksustavaratalon miesmyyjä kysyi.

 

No kuule ehei. Meilläpäin ajellaan ihan pyörillä vain.

 

 

Aurinkoista ja rakkaudentäyteistä alkuviikkoa, tyttäret!

 

Kommentit

jolene (Ei varmistettu)

Eihän tää nyt varsinaisesti liity mihinkään, mutta halusin vaan sanoa, että näytätpä kauniilta ja onnelliselta. Vau.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Kuulostaa ihanalta! Hyvää maanantaita!

Tuo Williamsburg vilahtelee usein teksteissäsi ja pakko olis nyt kysyä, että mitä siellä ois sellaista kivaa kun ois hyvä nähdä sun mielestä ja et oisko jotain ravintolasuositusta alueelta? Eka NYCin matka edessä parin viikon päästä ja kämppä on varattuna juurikin Williamsburgista :) Ihan hassulta tuntuu lähteä sinne "sokkona" kun jotenkin ei osaa hahmottaa esim, että onko se kävelymatkan päässä Manhattanilta vai onko pakko aina lähteä metrolla ja että mitä ihmettä pakkaa mukaan. Itse laitoin tänään talvitakin päälle ja sinä näköjään hyppelet hamosessa, joten paluu kevyempiin asuihin lienee luvassa? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hahaa! olethan sinä itseäsi täynnä!

Laura Pollari
Laura de Lille

jolene, voi kiitos :)

Vierailija, voi kuule - oli ihanaa! Ja voi ainoastaan kuvitella, miltä ystävästä tuntuu juuri nyt! :)

Tuulie, heippa! :) Olen kirjoitellut tänne sellaista juttusarjaa kuin Matkalle New Yorkiin (löytyy vasemmasta valikosta) ja siellä on juurikin paljon Williamsburg-vinkkejä. Lisää tulee vielä tällä viikolla.

Ravintoloitakin täältä tosiaan löytyy vaikka muille jakaa. Jos tykkäät burgereista (liha tai kasvis) DuMont Burger (314 Bedford Avenue) on yksi aika kova.  Samalta kadulta löytyvät Bliss Café (kasvisravintola) ja Pies n' Thighs ovat myöskin ihan ässiä. 

Williamsburgiin pääsee Manhattanilta ihan kävelemälläkin Lower East Sidelta, mutta tyypillisin ja helpoin ratkaisu taitaa olla L-juna. Williamsburg on vain yhden pysäkin päässä Manhattanilta.

Mitä tulee säähän - kannattanee seurata säätiedoituksia. Viime viikonloppu oli kaunis ja lämmin, mutta kyllä se talvi vielä tännekin tulee! Mahtavaa matkaa! :)

Vierailija, siis voi ei! :) Keksi nyt jo parempaa tekemistä, ihminen hyvä!

Kiitos tosi paljon! Tutustun tuohon sun matkavinkkiosioon. Ja joo säätietoja pitää seurailla, toivoa sopii ettei se talvi tulisi ihan silloin vielä kun me matkaillaan! :) 

Kommentoi