Ne kolme kauneinta sanaa

Laura de Lille

Viis rakkauskliseistä - nykypäivän romantikon kolme kauneinta sanaa ovat I lock you. Toisin sanoen käsirautoja muistuttava lukko, jolla pelastaa käsilaukkunsa vorojen kynsistä.

 

Näin se toimii: lukko pujotetaan käsilaukun kahvojen ympärille ja pyöräytetään kiinni terassin tuoliin, pyöräkoriin tai vaikkapa ostoskärryyn. 

Lukkoa löytyy useassa eri metallinsävyssä, ja sen voi ostaa merkin omilta nettisivuilta 29 euron hintaan. 

Minä tykkään, entä te?

Kuvat: I lock you

Kommentit

Olishan toi tosi kätevä ja varmaan aika luottokin. Toisaalta, ostoskärryihin kiinnittäessä - itse en ainakaan jatkuvasti seuraa ostoskärryjäni, joten siitä olisi melkein helpompi napata lompsa ja muuta herkkua mukaan, kuin käsivarreltani. Muutenkin olisin varmaan aivan ihmeessä jatkuvaa syöttöä, mikäli en saisi itse huolehtia laukustani, vaan sen tekeekin puolestani joku kirottu rautalukko. Ei se niin huono oo, mut mulle ei välttämättä ihan sopisi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan loistava! Meni must have listalle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Upeeta, just pyöräkoriin!

sartsa (Ei varmistettu)

Ei tosin ihan sataprosenttisesti estä laukun varastamista koska laukun hihnan voi joku ihan hyvin katkaista ja napata laukun.
Mutta kiva idea :)

mansikkamarja (Ei varmistettu)

Hei Laura, Kiitos ihanasta blogista! Sun olemus ja kirjoitukset ovat aina niin piristäviä ja inspiroivia! :) Osaatko sanoa mistä materiaalista tuo lukkosysteemi on tehty? Loistava idea.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei mansikkamarja :) Hyvä kysymys, oiskohan alumiinia?

Niin ja kiitos kehuista! Itse olet piristävä :)

N.HOO (Ei varmistettu)

I lock this Laura! Kiitti vinkistä! :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Ole hyvä! :)

Kommentoi