New York City 2012-2014

Laura de Lille

Rakas New York,

Olet kaupunki, josta voi olla monta mieltä.

Olet jännittävä, eläväinen ja seikkailunhaluinen – toisinaan myös kylmä ja piittaamaton.

Sinussa on monta hienoa asiaa, eikä kanssasi tule koskaan tylsää: on konsertteja, taidenäyttelyitä, puistoja, halpaa katukahvia ja paljon pyöräkaistoja. Kaduillasi voi törmätä keheen tahansa, ja auringonlaskusi ovat kultaa. Näytät samalta kuin elokuvissa – on paloportaita ja sivukujiltasi puskee höyryä. Edes melusi ei minua häiritse, ja ajoittaisen ruuhkaisuutesikin saat anteeksi. 

Osaat sinä kyllä ärsyttäväkin olla. Vähiten arvostan korkeaa vuokratasoasi, individualismiasi ja epäekologisuuttasi. Helteisistä kesistäsikään en oikein piittaa. (Ja Times Square on muuten ihan kamala!)

Kaiken kaikkiaan olet tosi jees, ja olen kiitollinen, että olet ollut kaverini sekä hyvinä että huonoina hetkinä. Kiitän sinua kauneudestasi ja rujoudestasi. Kliseistäsi sekä jatkuvasta kyvystäsi uusiutua, inspiroida ja innostaa. 

Kiitos hyvistä bageleista, rooftop-elokuvista, ilmaiskeikoista, Central Parkista ja Hudson-joesta. Ravintoloista, Trader Joe'sista, East Villagesta ja kulmadeleistä.

Kanssasi on ollut ilo jakaa kaikki nämä päivät.

Hyvää 2-vuotispäivää, maailman paras kotikaupunki!

Kommentit

JKH (Ei varmistettu)

Kauniisti kirjoitit kotikaupungistasi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

En tiedä miksi, mutta jostain syystä odotin koko postauksen ajan ilmoitusta, että olet muuttamassa muualle. Onneksi näin ei ilmeisesti (?) ole käymässä, sillä näitä NYC-postauksia on tosi kiva lukea. :)

MB (Ei varmistettu)

Nyyh, ikävä tulee entistä kotikaupunkia. Se on kyllä sykähdyttävä, ihanin.

Kommentoi