New Yorkin katutyylit: Noa

Laura de Lille

Ihastuttavan Noan tapasin mehukojun jonossa helteen uuvuttamassa Brooklynissä.

Tel-avivilaisen, muodin ja taiteen parissa työskentelevän neitosen asussa huomioni kiinnittyi hullujen värien ja kuosien onnistuneeseen yhdistelmään, jonka viimeistelivät räiskyvänpunaisiksi maalatut huulet.

Tarkoin valitut korut sekä pitkä tumma tukka olivat kiva lisä muuten vähän poikamaiseen tyyliin. Pirteästä poseerauksesta ja limsapullosta lisäpisteet!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei LAura,

kaipailisin enemmän muotiasioihin liittyviä postauksia, mitä blogisi aiemmin tuotti mallikkaasti :) nykyään käsittelet lähinnä omaa henkilökohtaista elämääsi ja sitä miten kasvat ihmisenä :) siinä ei mitään moitittavaa tietenkään ole, mutta itse pidin blogista enemmän silloin ennen. Kaikkea hyvää!

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei vierailija :)

Kiitos palautteesta!

Ensiksi täytyy sanoa, että olen aina kirjoittanut blogiani suoraan sydämestäni: Olen halunnut, että kirjoitukseni edustavat oikeaksi kokemaani arvomaailmaa, joka on tietysti vuosien varrella kehittynyt kovastikin niin kuin varmasti monella nuorella ihmisellä. Blogin sävy on muuttunut, mutta tätä en pidä oikeastaan kuin positiivisena asiana.

Nimittäin mikäli viittaat muotijutuilla kouluaikaisiin teksteihini, kannattaa muistaa, että se heijasti henkilökohtaista elämääni silloin. Nyt on nyt, enkä enää elä 20-vuotiaan opiskelijan arkea. Puhtaasti asianpitoisempaan muodista kirjoitteluun tuskin palaan enää kovin usein, vaan koetan kirjoittaa kiinnostaviksi kokemistani asioista vähän erilaisella otteella ja henkilökohtaisemmalla tasolla. Tyyli on edelleenkin blogini pääasiallinen sisältö, mutta tekemisen meininki on muuttunut. Tämä lienee ainoastaan tervettä kehitystä, kun on suoltanut 3,5 vuotta samaan sävyyn tekstiä yhdestä aihepiiristä.

Juttutoiveet ovat tietenkin aina tervetulleita :)

Ihanaa kesänjatkoa!

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhdyn edelliseen kirjoittajaan. Odottaisin enemmänkin asiapohjaista tietoa kuin vain postauksia itsestäsi edestä ja takaa. Ei siinä mitään - kaunis tyttö olet. Mutta liika on aina liikaa...

Laura Pollari
Laura de Lille

No varmaan on kuvia edestä ja takaa! Tämähän on minun henkilökohtainen palstani, joka käsittelee tyyliä.
Asiatekstiä, jota kyllä jokainen postaus mielestäni sisältää, löytyy vaikka millä mitalla. Ei tarvitse kun selailla arkistoa!

Mukavaa kesää myös sinne :)

Suvi L. (Ei varmistettu)

Muistatko minkä merkkistä tuo limsa oli? Joo, outo kysymys, tykkään vaan tosi paljon tollasista vanhanaikasista pulloista niin pakko udella :D

pus (Ei varmistettu)

minä ainakin tykkään tästä nykyisestä linjasta paljon paljon enemmän (viitaten siis noihin asialinjaa vaatineisiin kommentteihin) :--) onnellisuutta, mahanpohjatunteita ja hyviä fiiliksiä, niistä tulen tänne nauttimaan! nykyään yksi ehdottomista suosikki-blogeistani tämä!

Kommentoi