New Yorkin kevät

Laura de Lille

Tähän ei varmaan kyllästy koskaan.

Kevät New Yorkissa on ihana! Eloon herännyt kaupunki, vehreät puistot, nenään kantautuva ruohon tuoksu ja lämpöiset illat eivät vertaistaan aivan vaivatta löydä. Näin täytyy todeta jopa monen Pariisin-vuoden jälkeen.

Kun lämpöasteita on ilmassa niin monta, että vain pikkutakkia ja tennareita tarvitaan, on vuodenaika parhaimmillaan. New Yorkin toukokuu onkin ehdoton suosikkikuukauteni.

Täällä jos missä kannattaa omistaa pyörä, jolla pinkoa kohti kaupungin ihmeitä: retkelle Queensiin Roosevelt Islandin kautta, piknikille Central Parkiin ja West Side Highwayn nurmikolle Hudson-joen laivoja ihailemaan. Enpä myöskään malta odottaa ulkoilmaleffoja, korttelibileitä ja pian takapihallamme kukkivaa nurmikkoa! Uskomatonta, että suurkaupungissa voi saada sellaisenkin.

Näissä tunnelmissa starttaa tiistain jos toisenkin.

Ihastuttavaa iltapäivää, tyypit! 

Kommentit

Laura Pollari
Laura de Lille

Ei ole Nykin voittanutta! Ja Central Parkiin ei kyllästy koskaan! :)

katinaana (Ei varmistettu)

Ooh, ihania kuvia! Olin New Yorkissa käymässä helmikuussa, viikon verran siellä heiluttiin. Silloin oli aika kylmä ja meidän kohdalle sattui se lumimyrsky Nemo, jonka takia meidän lento siirtyi ja jouduttiin olemaan kaksi päivää lisää Nykissä. Mutta se oli oikeastaan hyvä vaan, päästiin näkemään kaunis luminen Central Park lauantaina myrskyn jälkeen. :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Luminen Central Park - ihanaa! Rakensittehan lumimiehen? :)

tuijja (Ei varmistettu)

Upeita kuvia, varsinkin tuo viimeinen! Löysin blogiisi nyt pitkästä aikaa, lueskelin juttujasi silloin kun asuit vielä Pariisissa. On ihanaa lukea elämästäsi New Yorkissa, jolle itsekin olen menettänyt sydämeni täysin. :) Muutenkin blogisi ja tyylisi on hyväntuulinen ja inspiroiva, haluan siis välittää kiitokseni päivieni piristyksestä!

Tuija/Silent Disco

Laura Pollari
Laura de Lille

You're most welcome! :) Kiitos, että te tyypit jaksatte kirjoitella näitä huippuja kommentteja - vielä vuosienkin jälkeen!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Apua, miten hienot kuvat. Tulee ihan järjetön matkakuume ja kevätkaiho.

Laura Pollari
Laura de Lille

Ei kun liput tilaukseen, Kati! :)

All My Days

Voisin muuttaa teidän talon (?) katolle vaikka telttaan ja herätä tuohon näkymään vaikka kaatosateessa ;D

Laura Pollari
Laura de Lille

Hahaa! Meidän katto rulez!

se toinen Lillen Laura (Ei varmistettu)

Oi kun on kaunokaisia kuvia taas! Kävin viimeisimmällä Pariisinreissullani vinkkamassasi Jardin de Luxembourgissa, ja sieväähän siellä oli. Ranskassa on ollut kylmä kevät, mutta asettelimme matkaseurani kanssa vallitsevasta säätilasta välittämättä sellaiset metalliset aurinkotuolit kohti puiston keskustan lampea ja katselimme hymyillen piskuisia purjeveneitään uittavia pariisilaislapsia. Siitä oli hyvä jatkaa kohti Montparnassen savuisia Galetteluolia. Kohta olen minäkin entinen Laura de Lille kun jää taakse tämä maa taas, äkkiä on vuosi vierähtänyt, huijui.

Niin, ja onnittelut vielä ihanan blogisi viisivuotisvirstanpylvään johdosta!

Laura Pollari
Laura de Lille

Heippa Laura! :)

Toivottavasti oli mahtava vuosi. Mulla jäi Lille aikoinaan kokonaan tsekkaamatta (sä taidat siis olla se aito LDL?) Hyvä myös, että kävit Luxemburgin puiston tsekkaamassa! Se puisto on vailla vertaansa, ja varsinkin ne purjeveneet! Halit!

MaBjo (Ei varmistettu)

Mahtavat kuvat! T. toinen brooklynilainen, joka seuraa blogiasi

Laura Pollari
Laura de Lille

Jee! :) No sleep till Brooklyn! 

Helmi K
sivulauseita

Aaaaah, en kestä, ihanuus! 

Laura Pollari
Laura de Lille

Koeta nyt kestää kumminkin! :)

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Apua! Ensimmäinen kuva sai hengityksen salpautumaan. Saako lainata omalle desktopille?

Laura Pollari
Laura de Lille

No kuule TIETTY! Voin laittaa sulle hi-resinä tulemaan, jos laitat sähköpostiosoitteen :)

Kommentoi