Oletko onnellinen?

Laura de Lille

Yhden räpsyn verran se vaati: tänään tunsin oloni hölmön onnelliseksi.

Ajatus iski tajuntaan lounastunnilla, kun pysähdyin jalkakäytävälle pariksi hassuksi sekunniksi. Ilmassa leijui kevään tuntu, ja aurinko paistoi vastapäisen toimistorakennuksen ikkunoihin merkillisellä voimalla. 

Tartuin puhelimeni kameraan ja painoin kuvanottonappulaa. Klik!

Muistikortilleni piirtyi näkymä, jonka keskeisintä osaa näytteli manhattanilainen kerrostalo ja sininenvalkoisena hohtava taivas, joka ei hetkeen – jos koskaan – ollut näyttänyt näin kirkkaalta.

Siinä korkeuksia kohti kurkotellessani heräsin hassuun tuntemukseen: kaikki on hyvin. Aivan kaikki.

Tunsin oloni naurettavan yltäkylläiseksi, sillä tuona hetkenä tiesin, että onnellisuuteni ei  ollut riippuvainen yhdestäkään suorituksesta, esineestä tai toisen ihmisen teoista tai tekemättä jättämisistä. Se vain oli. 

Painoin puhelimen taskuun ja jatkoin matkaa. Hymyilytti. Pari hassua pilventekelettäkö se vain pyysi, totta tosiaan!

Milloin muistit viimeksi olevasi onnellinen?

Kommentit

Jenni123 (Ei varmistettu)

Täältä löytyy toinen onnellinen! Pari viime kuukautta elin todella stressaantuneena, kunnes pysähdyin miettimään mistä moinen ahdistus johtuu. Kaikkihan on oikeastaan todella hyvin.
Nyt on helpottanut ja painajaiset loppunut. Tämäkin päivä on mennyt positiivisella meiningillä, ja jotain osuutta taitaa olla sillä, että aurinko paistoi tänään kirkkaana Helsingissäkin.

Blogisi toimii muuten kanssa hyvänä piristyksenä! Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoitella tänne filosofisia mietelmiä ja muotihöpötyksiä. :)

phocahispida

Eilen. Kuulostaa tosi karulta ja umpisuomalaiselta, mutta hiihdin metsässä ja näin tähdet. :D

Millimi (Ei varmistettu)

Tänään. Vaikka pakkasta oli -25, ei se haitannut yhtään kun aurinko näyttäytyi piiiitkästä aikaa. Kävelin jäällä koiran kanssa. Aurinko pilkotti matalalla puiden välistä ja valaisi koko taivaan, koira hyppi ympärillä riemuissan lumesta ja juoksemisesta. Ihana päivä! Aurinko tekee ihmeitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Melkein päivittäin. Viimeeksi eilen illalla kävellessäni kadulla. Mulla tulee noita pieniä onnellisuushetkiä hyvin usein, jolloin tajuaa, että kaikki on todella hyvin ja olen onnellinen just tässä ja nyt.

-Pee

Vierailija (Ei varmistettu)

Monesti tulee onnellisuuden hetkiä, mutta sellainen joka on painunut mieleen on silloin kun joululoma alkoi, olin lähtenyt koulusta ja kävelin sillalla ja juna meni juuri yli ja naamalle tuiskutti lunta ja olin samana päivänä lähdössä joulua viettämään maalle ja yhtäkkiä olin niin onnellinen että oli pakko nauraa ääneen. Tähän mielikuvaan palaan nykyään aina jos tuntuu että joku on jotenkin kenkusti ja kaikki on huonosti ja heti tulee parempi mieli:)

Noora19 (Ei varmistettu)

Onni on ihana(n levollinen) tunne! Viimeksi kesällä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siellä tulee jo kevät?!

TM (Ei varmistettu)

Uskomattoman kuulasta aamutaivasta tuijotin minäkin ajellessani eilen sairaalasta kotiin, kun tunsin olevani onnellinen.

Kommentoi