Päivä, jona söin sanani

Laura de Lille

Olen tänne muutettuani opetellut jotain, mitä en vielä Pariisissa asuessani olisi koskaan voinut kuvitellakaan tekeväni — käyttämään mustaa nahkatakkia!

Ja ei tämä nyt niin kamalaa ole. Sittenkään.

Tämän päivän työasussa sovelsin menneen viikonlopun tyyliäni. Silloin reivasin iloisesti pari päivää mustassa rotsissani, kukkapaidassa, meleeratun harmaissa Topshopin lököhousuissani ja mustissa bootseissa.

Keskiviikkoiseen työasuuni lisäsin hiukan korkoa ja astetta korrektimman alaosan, vajaamittaiset, mustat pöksyt. Vanha kunnon Marc by Marcin olkalaukku, Barton Perreiran lemppariarskat ja suosikkipuna saivat sitten hoitaa viimeisen silauksen. Taakse vedetty, tiukka ponnari tuntuu tällä hetkellä omimmalta. Ja eivätpä ole hiukset silmillä.

Ah, tätä kevätpukeutumisen helppoutta!

Kommentit

Teemu
Thing for the Bling

YESSSS!!! Hyvä Laura! Hyvältä näyttää! :)

ex-pariisitar (Ei varmistettu)

Haa nyt tajusin jotain itsekin...

Suomessa asuessani ja lukiota käydessäni josksu vähän "haaveilin" nahkatakista mut kun se oli just sellainen et kaikilla oli se ja olihan se aika kalliskin ja kerkeen mä joskus myöhemminkin. Sitten muutinkin Pariisiin ja mulle ei tullut nahkatakki mieleen ollenkaan, ei yhtäkään kertaa yli kolmen vuoden aikana. Nyt kun yritän vähän muistella niin ei katukuvassa niitä edes niin paljoo näkynytkään?
Ostin aina trenssejä ja villakangastakkeja mieluummin. Kävin Amsterdamissa lomalla ja heti tuli pieni hinku ostaa nahkatakki mutta kun palasin Pariisiin niin heti jäi unelmat taakse...

Nyt kun en enää asu Pariisissa yllätin itseni ja ostin minäkin mustan nahkatakin ja itseasiassa tykkään siitä ihan hirmuisesti :)

Muuten näytät tosi hyvälle takissas ja niin ihanissa arskoissa ja tuo sun valloittava hymy kaiken kukkuraksi, ihanaa <3 <3

Laura Pollari
Laura de Lille

Teemu, kiitti muru :)

ex-pariisitar, mulle taas tuli nahkatakkiyliannostus juuri Ranskassa. Nyt kun ne pölyt on karistettu jaloista, niin ahdistuskin on tipotiessään. Hyvä me nahkatakkiset tytöt! :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihastuttava asu ja jotenkin tosi keväinen! Ja mistähän oot tuon upean huulipunan hankkinut? :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei, piti tarkistaa ihan kotona ennen kuin menen vastaamaan mitään :)

Huulipuna on L'Oréal Color Riche Serum ja sävyä Radiant Orange. Taittaa juuri sopivasti oranssiin, eli on ehkä ainut tähän mennessä löytämäni punainen huulipuna, joka ei näytä kasvoilla täysin päälleliimatulta!

Kommentoi