Päivän muotiuutinen

Laura de Lille

Käsite "too cool for school" sai tänään ihkauuden merkityksen, kun kuulin tämän kutkuttavan uutisen: ensi syksynä Lontoon keskustaan avautuu lehtikustantaja Condé Nastin oma muotikorkeakoulu. 

Tämä muotiin ja designiin keskittyvä, lähinnä muotiraamattu Voguen vaikutusvallalla ratsastava oppilaitos pyrkii omien sanojensa mukaan innoittamaan tulevia muodin ja sisustamisen kykyjä Condé Nastin vahvojen lehtibrändien tuella.

Lienee siis vain loogista, että kurssitarjonnan iloisesta joukosta tulee löytymään kustantajan eri julkaisujen mukaan nimettyjä tutkintoja. Tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa joukossamme vipeltää esimerkiksi Vogue-maistereita

Selvä. Jos McDonald'silla on jo hampurilaistiedemiehet, kyllä me parit House & Garden-asiantuntijatkin kestetään. Eikö vain?

Kuva: Vogue

Kommentit

thegirlnamedStu

Kiitos vinkistä, tätä voisi tosissaan harkita! Kuulostaa lupaavalta :)

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Tämä herätti eilen paljon keskustelua opiskelijatovereideni joukoissa. Epäilemättä mikäli joku halajaa lehtialalle, niin Conde Nastin ylläpitämä college on varmasti melko pätevä. CN:llä kun on ehkä alan parhaat mahdolliset kontaktit. Kuitenkin mikäli tähtäimessä on saada laadukasta akateemista opetusta muodin parissa (otetaan nyt vaikka esimerkiksi muodin historia tai sosiologia), niin edelleen kääntyisin jonkun perinteikkäämmän collegen puoleen, jossa on pitkät perinteet tutkimustyön puolella. Mahdollistahan on, että CN yrittää värvätä Lontoon muissa kouluissa tällä hetkellä opettavia asiantuntijoita palkkalistoilleen, mutta tämä jää nähtäväksi. Yksi asia on kuitenkin melko varmaa, nimittäin se että lukukausimaksut tuossa collegessa tulevat nousemaan taivaisiin.

Teemu
Thing for the Bling

Onhan tää ollut tiedossa jo pidemmän aikaa? Nehän haki tonne opettajia jo joskus viime syksynä... Voguesta luin :D

Kommentoi