Päivän muotiuutinen

Kuten on jo hetken huhuttu, italialainen muotitalo Dolce & Gabbana aikoo lopettaa D&G-merkkinsä valmistuksen ensi vuoteen mennessä. Näin ollen viimeinen D&G -muotinäytös nähdään Milanossa ensi syksynä.

Uutinen on kiinnostava, sillä se saa pohtimaan, mikä tulee olemaan D&G:n kaltaisten merkkien tulevaisuus isojen muotitalojen huomassa. 90-luvulta lähtien lanseerattuja isosiskojaan -ja veljiään edullisempia niin sanottuja suuremman yleisön mallistoja on syntynyt kuin sieniä sateella, ja nyt yksi niistä tulee tiensä päähän.

dg.jpg

Muodin demokratisoitumisesta on puhuttu jo vuosia, ja tähän mennessä sen kehitys on näyttäytynyt lähinnä kahden ääripään, polkuhintaisen massamuodin sekä entisestään sofistikoituneempien luksustuotteiden välissä kasvavana kontrastina. Päätöksellään Dolce & Gabbana lähtee kirjaimellisesti aivan toiseen suuntaan: edullisemman, pian edesmenneen malliston tuotteet kun on tarkoitus tästedes sisällyttää suoraan päämallistoon. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta merkki, jonka riesana ovat olleet erityisesti väärennökset, tekee tällä päätöksellä itselleen luultavasti vain suuren palveluksen. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *