Pallo hallussa

Laura de Lille

Torstaita, tyypit! 

Terkkuja lämpöisestä New Yorkista, missä kesä sen kun jatkuu. 

Uusi kuukausi, venyneet helleasteet ja yleinen leijailu ovat sekoittaneet allekirjoittaneen päiväjärjestystä huolella. Tekisi mieli vain relailla! Ei tosin päivääkään ilman bloginmentävää ajankohtaispohdintaa. Tässä vähän tiivistelmää:

1. Hellemekko ja sandaalit lokakuussa = järjenvastaisuus, johon ei totu ikinä. Tarvitseeko edes?

2. Halloween lähestyy! Kuka pukeutuu Björkiksi, jos voi sittenkin edustaa maailman parhaimman kasarileffan punatukkaisena teinitähtenä? Kämppis lupasi pukeutua James Spaderiksi.

3. No ne 30 lämpöastetta. Miksi istua sisällä kirjoittamassa, kun voi ownata koko etelä-Manhattanin pyörän selässä, vuoden viimeisistä auringonrippeistä nauttien?

Onkin ainoastaan oikein pestä kätensä hetkeksi koko touhusta, ja heittää pallo vaihteeksi teille. Kertokaahan siis:

Mistä aiheista haluaisitte blogissa tänä syksynä lukea?

Lupaan toteuttaa ainakin kolme ehdotusta. Nyt vain mietintämyssy päähän ja menoks!

Kommentit

Ikuinen haaveilija (Ei varmistettu)

Moi,
Haluaisin lukea ilmaisesta tekemisestä/näkemisestä/kokemisesta Nycissä. Eli tahdon haastaa myös arvon bloggaajan haahuilemaan kartsalla jatkossakin... Eli anything goes - kivoimmat postaukset tietty ex tempore tapahtumista joita voi tapahtua vain Isoissa Kaupungeissa!

Ennakkoluuloinen (Ei varmistettu)

Kerro miten voi oppia yhtä ennakkoluulottomaksi / rohkeaksi ihmiseksi, kuin sinä olet (ainakin näin blogitekstien perusteella)? :) Tykkään paljon blogistasi!

Laura Pollari
Laura de Lille

Olin luonnostellut rohkeusaiheista postausta muutaman päivän, ja sitten tuli tämä kommentti :) Kiitti! Menee takuulla toteutukseen.

Minimii

Tämä sun blogi on aivan älyttömän ihana! Kivaa luettavaa. Käy tsekkaan munkin blogi matkastani maailman ympäri http://minimiimaailmalla.blogspot.com

Hannnna (Ei varmistettu)

Haluaisin kuulla sun suomisuhteesta! En osaa uskoa miten harvoin käyt kotimaassasi, ainakin jos ne käynnit ovat täältä luettavissa:) Tämä seikka yksinkertaisesti puhdasta uteliaisuuttani kiinnostaa, käykö sulla kotimaisia vieraita siellä ja entäs perhe/suku täällä, millaista on elää kaukana heistä? Muistelisin että joskus mainitsit kommenteissa, että miksi ihmiset olettavat että kaikilla on jotain (perhettä tms.) kotimaassa "odottamassa." Joten tämä ajatus jäi mieleen ;) Ulkosuomalaisen suomisuhteesta siis juttua!

Yleisesti parasta ovat kaikki spontaanit kuvat, kohtaamiset, tarinat yms. isot ja pienet jutut, joita jo kerrot! :)

emmaka (Ei varmistettu)

Haluaisin kuulla samantyylisistä jutuista kuin Ennakkoluuloinen! Mua kiinnostaisi myös onnellisuuden teema - mitä onnellisuus mielestäsi tarkoittaa ja kuinka sen voisi saavuttaa? Entä mitä mieltä olet mindfulnessista ynnä muista pikkuisen hörhöistä keinoista kehittää tietoisuuttaan (ja tulla onnellisemmaksi)?

Tuossa olikin enemmän kuin yksi idea, hups! Mut kiitti blogista, vaikutat varsin ihanalta ihmiseltä!

terttunen (Ei varmistettu)

Useampikin bloggaaja on esittänyt tämän tyylisen kysymyksen kauemman aikaa kirjoitettuaan.

Jatka kuten ennenkin kertomalla millaista on elämä ja meno siellä missä olet tai käyt.

pehmisjätski (Ei varmistettu)

Blogisi on aivan ihana! Tulee aina hyvä fiilis kun lukee mitä Nycissä tapahtuu! Haluaisin itsekin muuttaa sinne rapakon toiselle puolelle (kukapa ei...) ja parasta on lukea ihanista tapahtumista ja kohtaamisista siellä. (toi ennakkoluulottomuus postaus on myös hyvä idis!)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tulevaisuuden suunnitelmat ,toiveet ja asiat joita haluat toteuttaa? Kuten matka,kokemus..mikä vaan!

Sanna-Kaisa (Ei varmistettu)

Kerro ruokakaupoista! Marketeista, toreista, kulmakaupoista.
Ja kerro naapureista. Ketä sulla on seinän takana!
Ihana blogi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jotain Suomi vs. Usa juttua, mikä on erilaista ulkomailla asuessa ja mikä kummastuttaa/ihastuttaa/vihastuttaa... Ihan arkisista asioistakin, vaikka niistä ruokakaupoista :) Ja mitä Suomalaisille itsestäänselvyyksiä kaipaat Suomesta, jos sellaisia on. Rohkeuden ja vapauden ja muiden asioiden lisäksi kiinnostaa myös ihan arkiset asiat ulkosuomalaisen näkökulmasta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Päivä Lauran kanssa! Sellanen mihin on kuvattu kaikkia arkisia juttuja, aamupala, työmatka ja sellaista :)

Kommentoi