Parhaat pallohousut

Laura de Lille

 

Starttaava kevät tarkoittaa tasan yhtä asiaa: uusia pallohousuja!

Näitä olen fiilistellyt jo sitten syyskuisen Marimekon näytöksen, joten odotus on ollut pitkä, mutta palkitseva. Tänään vihdoin ensimmäistä kertaa päällä kera maailman parhaiden kasarikenkien. Oh yeah, sanon mä.

P.s. Ainut palloihin ihastunut lilyläinen en sentään ole, sillä samaiset pöksyt olivat päässeet myös tyylitaituri-Petran toivelistalle. Vähänkö ihanaa!

 

Kommentit

J

Asiaan täysin liittymätön kysymys: miten saat hiuksesi noin hyvin laitettua? :D Mulla on ihan samanlainen leikkaus tällä hetkellä ja haluaisin pitää niitä just noin muta jostain syystä kamalan vaikeeta. Mulla on ilmeisesti pyörteet just väärissä kohti.

eple (Ei varmistettu)

Ihanaa, ehkä niitä saa pian myös kaupoista! Noi on niin parhaat kesähousut :)

kryp
Taskunpohja

Pallohousut ovat ihanat! Juuri tovi sitten itsekin katselin niitä marimekon sivuilla... Mutta kyssäri! Minkä ihmeen kenkien kanssa niitä sopii käyttää? Minulla kun on niin lyhyet kintut, että tuntuu että näytän ihan hassulta vaan loafereissa ja noissa. Sopiiko mielestäsi nilkkurit? Lenkkarit? Kiitos jos ehdit ja jaksat vastailla. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hei

voisitko kertoa hieman enemmän Montrealista? hinta-taso, menot, ihmiset ja millainen ilmasto oli nyt kun kävit? siis onko Suomea (HKI) leudompi vai samanlainen?
Onko muuten paljon shoppailtavaa ja museoita?

Laura Pollari
Laura de Lille

J, heippa! Helppoa :)  Riippuu, olenko tien päällä vai kotona. Reissussa, jossa en tietenkään kanna mukanani mitään kampaa ja hiuslakkaa kummempaa, kuivaan tukan hyvin pesun jälkeen pyyhkeellä. Harjaan sen ojoon, ja annan kuivaa itsekseen. Jos olen kotona ja tukka pitää saada kuivaksi nopeasti, lisään vähän muotovaahtoa ja harjaan tukan sitten muotoon.  Tällaisena se sit pysyy parikin päivää - pyöräilykypäränkin kanssa!

eple, saa saa! Nää on kyllä huiput - vähän kuten sun nimimerkki! :)

kryp, nilkkamittaisten housujen kanssa kannattaa käyttää matalapohjaisia kenkiä (simppelit kävelykengät tai balleriinat) Nilkkuritkin käy, mutta niiden pitää olla juuri oikean korkuiset - sellaiset, että niistä vilahtaa ihan pikkuisen ihoa, kun puet ne ja housut yhteen. Yksiväriset tennaritkin (esim. Converset) voisivat olla aika cool! :)

Vierailija, kiitos ehdotuksesta. Laitan mietintämyssyyn, miten voisin vielä sivuta Montrealia yhden tai parin postauksen verran!

 

kryp
Taskunpohja

Kiitos Laura! :) Who needs Vogue when we got you! Kiva kun jaksoit vastata. 

Laura Pollari
Laura de Lille

You got it girl! :)

Kommentoi