Pieni muuttopäivitys

Laura de Lille

Arvatkaa vaan mitä olen tehnyt viime päivät?

No muuttohommia, tietenkin!

Kaiken maailman asioiden järjestely, virastoissa juokseminen ja tavaroiden pakkailu on pääasiallinen syy viimeaikaiseen radiohiljaisuuteen. Kun yhtälöön lisätään vielä päivätyöt ja ystävien kanssa vietetyt viimeiset Suomi-hetket, ei tylsää taatusti tule.

Lähden kohti uutta asuinmannertani ensi viikon loppupuolella, ja matkallani minua seuraa minulle aikoinaan lahjaksi annettu Moleskinen New York -muistikirja, jonka sisältä avautuu kymmeniä pieniä karttoja. Mustanahkaisen kirjasen sivuille voi merkitä ylös eletyt hetket ja ajatukset, kaupungin kivoimmat ravintolat, kahvilat ja hengailupaikat. 

Tai oikeasti hyödyllinen tästä vihkosesta tulee vasta sitten, kun vihdoin pääsen asettumaan pysyvämmin taloksi, ja ihan siellä asti en sentään vielä ole. Ajankohtaisinta taitaa olla asuinpaikan löytäminen, jonka sijoittaa kalenterin kartalle. Mutta kuten muutkin muuttoon liittyvät käytännön järjestelyt, tämäkin asia selkenee kyllä. 

Nyt täytynee palata takaisin sorvin ääreen. Iloista tiistaista kaikille!

Kommentit

Eloddie (Ei varmistettu)

Kirjakyyläys: oletko kasvissyöjä?

Laura Pollari
Laura de Lille

Hahaa! En, mutta kasvisruokiin kallellaan kylläkin. Punaisen lihan syömisenkin lopetin jo 2002. :)

Susse, seinen oikealta rannalta (Ei varmistettu)

Miten sä oot saanu sun visa-asiat hoidettua? Itse olen muuttamassa syksyllä Nyciin ja tuntuu ettei paperisota ota loppuakseen millään!Onko sulla antaa jotain hyviä vinkkejä vai olitko niin onnekas, että sun uusi työpaikka järjesti sulle työluvan?

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei Susse!

Olen amerikkalaisen organisaation palkkaama, joten he hoitavat myös työviisumini. 

Lähdetkö Yhdysvaltoihin opiskelemaan vai töihin? Olen kuullut, että suomalaisia nuoria auttaa näissä asioissa järjestö nimeltä CIMO. Oletko ollut heihin yhteydessä?

Kommentoi