Pitkää nenää pastelleille

Laura de Lille

Ja tältä se uusi lempipusero tositoimissa sitten näyttää. Sopivasti midtownilaiseen tiiliseinään sulautuneena, juuri niin kuin pitääkin.

Tiedän kevään tekevän tuloaan, mutta aion olla vastarannankiiski tässäkin. En kaipaa pastellisävyjä, vaikka niitä joka suunnasta puskeekin. Syvät värit houkuttelevat toistaiseksi huomattavasti enemmän. 

Siinä vaiheessa kun sitten muutan mieleni, kaapissani odottavat vaalean mintunvihreät Patrizia Pepen farkut kesältä 2009. Aivan, niin vähän aikaa kestää yhden värin palaaminen trendikartalle. Kysymykseni onkin: Miksi kukaan heittää enää mitään pois?

 

Takki second hand / aurinkolasit  barton perreira/ pusero opening ceremony

/ kengät vagabond / housut new look

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tässäpä tuli ilmi yksi syistä, miksi pidän blogistasi: ajattelet pukeutumistasi, mutta shoppailet mielestäni järkevästi. Hyvä tyylitaju on siis tärkeämpää kuin se, että ostaa jätesäkillisen vaatteita per kuukausi. Hyvä Laura!!

- RK

Christina/Chaneleon (Ei varmistettu)
Muikku_ (Ei varmistettu)

Ilahduin juuri pari päivää sitten kun huomasin että en ole turhaan jemmannut valkoisia pillifarkkujani kaapissa noin kuutta vuotta. Niissä on juhlittu monet kerrat opiskeluaikana, keväämmällä ne pääsevät farkkupaidan tai raitapaidan ja konjakinväristen ballerinojen kaveriksi...

kolme3
Arctic Avium

Takki on ihana ja uus paita tosi sievä. Miekään en oikeen välitä pastelleista, mulle pastelli on pliisu ja väritön, mielummin olen wintterin värikartta =) saa nähdä syönkö sanani! Haidi

isa kanerva (Ei varmistettu)

Hei Laura,

aivan ihana asukokonaisuus, näytät upealta.

Haluan kiittää sinua tästä blogista, olet ollut minulle suurenmoinen inspiraation lähde. Olen ollut varsin pitkään masentunut ja pahoinvoiva, ja tehnyt hidasta matkaa kohti hyvinvointia ja itsensä rakastamista. Tätä blogia lukemalla olen alkanut muistaa, mitä asioita rakastan ja mitä kohtaan tunnen todellista intohimoa.

Mulle on muistunut mieleen, että mä halusin jo yläasteella opiskella ranskaa, mutta koska se ei ollut mahdollista meidän koulussa, luin sitten saksaa... 9-vuotiaasta lukion loppuun ja vielä nyt yliopistossakin. Vaikka vihasin kieltä sen koko ajan! xD

Onneksi mä oon nyt tajunnut, että koskaan ei ole liian myöhäistä. Eli oon alkanut opiskella ranskaa, ja menen Ranskaan vaihtoon ensi vuonna. Ei ees yhtään pelota, vaikka toistaiseksi osaan ranskaa vain muutamia lauseita... :)

KIITOS! :D

Laura Pollari
Laura de Lille

RK, oi kiitos :) Toivon, että ihmiset saavat erilaista inspiraatiota täältä kuin muista seuraamistaan kanavista ainakin mitä tulee kulutuskäyttäytymiseen. Jopa minä ostan liikaa, vaikka kuinka vastuullisesti yritänkin kuluttaa, ja tämän palstan kirjoittelu toimii myös hyvänä itsetutkiskelun alustana. Ja sitä pitäisi meidän jokaisen tehdä. Kulutuskriittisyys ei ole pelkkää laadun tarkastelua, vaan pikemminkin miten paljon ja miksi ostaa. Tässä ajattelussa mennään mielestäni aivan turhan monesti metsään.

Christina/Chaneleon, kiitos! Niin minustakin. :)

Muikku_, hihii, juurikin näin! Ei muuta kuin kevätaurinkoa odottelemaan!

kolme3, älä käsitä väärin. Pastellit ovat ihania! Mutta niiden käyttäminen ei ole mulle kiinni pelkän trendin seuraamisesta. Mä kaivan housuni esiin vaikka ensi syksynä, jos siltä silloin tuntuu. Vastavirtaan, sanon mä!

isa kanerva, kiitos viestistäsi. Se kosketti minua todella! Uskon, että kaikilla on huonoja aikoja, joskus pitkinäkin ajanjaksoina. Minulle sitä oli viime vuosi kovin monella tapaa. Jälkimainingit tuntuvat yhä, mutta päivä päivältä helpottaa.

On hassua, miten helppoa on kannustaa ja inspiroida muita ihmisiä tekemisillään, mutta ei pysty toistamaan samaa palvelusta itselleen. Ei pitäisi olla niin itsekriittinen, vaan oppimaan olemaan armollinen myös itseään kohtaan.

Loistavaa kuulla, että voit jo paremmin ja tunnelin päästä alkaa näkyä valoa! Ainakin sulla on hienoja suunnitelmia ja päämääriä luvassa. Ne jos mitkä tsemppaavat eteenpäin. Ihanaa kevättä ja hyviä vointeja!

evelina (Ei varmistettu)

hello, i've been a reader of your blog for not so long, but i decided i need to tell you how much i love it! i don't understand all of it, granted, as i get it translated with the add on from google chrome, but from what i get and the pictures you post, i feel real inspiration (: keep up the good work! and that blouse & bag - divine!

http://jenesuispascommedesgarcons.blogspot.com/

Kultasiskoni (Ei varmistettu)

Oi Laura,
tulin vain sanomaan, että PUS. Tyttö olet tähti.

Ja että rapakon toinen puoli todella pukee sinua. Itse asiassa sinua pukevat kaikki, koska kannat jokaisen asusi hymyillä ja rohkeudella ja tuolla ihanalla lauramaisella asenteellasi.

Kiitos tästä blogista ja paljon hymyjä kevääseesi. <3

http://kulta-siskoni.blogspot.com/

Laura Pollari
Laura de Lille

Hi there! Thanks for the comment. It must be the first one I've ever received in English :)

That's a pretty amazing looking blog you've got there. Thanks again & keep up the good work!

Laura Pollari
Laura de Lille

Kultasiskoni, voi ei! Menen ihan hämilleni tällaisista kehukommenteista. Suurkiitos sulle kauniista sanoista ja mitä mahtavinta kevättä! :)

Kommentoi