Queensistä rakkaudella

Laura de Lille

Hassua, kun juuri pääsin postaamaan second hand -löydöistä — myös tämän päivän asu koostui suurimmaksi osaksi niistä. 

Neule on käytetty, ja pikkulaukku tämänpäiväinen ostos East Villagen torilta, jonka entinen omistaja, herttainen vanha rouva, oli hankkinut sen 70-luvulla. Japanilaissuunnittelijan kaksikerroksinen hame on taas uusi hankinta Opening Ceremonynilta. Säät ovat täällä sen verran kivat, että sitä pääsee käyttämään jo nyt. Yeah!

Tämänpäiväisen reissuni jälkeen oikeastaan ihmettelen vain, miksi kukaan haluaisi hankkia pukineensa muuten kuin käytettynä. Täällä Nykissä on ainakin ihan mahtavat valikoimat, ja ei taida ainakaan allekirjoittaneella enää ketjuliikkeiden asiakkaaksi asiaa olla. Vanhoissa kamppeissa on vaan sitä tietynlaista taikaa. 

Siitä puheen ollen: hemmottelen teitä pian aiheeseen liittyvällä postauksella. Pysykää kuulolla!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihastuttavaa the man repeller henkeä tossa asussa. Mukavaa viikkoa sinne, toivottavasti pääsisin itsekin pian vierailemaan. Aiheutat New York -kuumetta!

ps. tee tulevaisuudessa sitten joku kiva vinkkikirjoitus, kun olet paremmin tutustunut parhaimpiin ostospaikkoihin (ja muihin paikkoihin), jooko?

Laura Pollari
Laura de Lille

Ha! Kaikki on subjektiivista. Mun tyyppinen mies ei lähtis karkuun. :)

Vinkkikirjoitusta on tulossa pian, tähän kaupunkiin tutustuminen ei lopu varmaan koskaan!

Kivaa viikkoa sulle myös!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikun viittasin kommentillani tähän blogiin: www.manrepeller.com, kun asu olisi voinut ihan hyvin olla sen kirjoittajan päällä. Ja siis tarkoitus oli kehua, ei kuulostaa sarkastiselta, koska man repeller on yksi suosikeistani. Uusi yritys: aivan ihastuttava asu :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Joo, ei hätää. En ottanut pahalla! Ja tuohan blogi on aivan mahtava :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!
Olen harvakseltaan kommentoinut, mutta kuulununut blogisi fanittajiin yli vuoden, edellisestä pariisinmatkastani asti. Minulla olisi haaveena asua tulevaisuudessa ranskassa/francophone-alueella, ehkä juuri siellä pariisissa. On ollut ihan parasta seurata juttusarjojasi ulkomailla asumisen vaikeuksissta ja hyvistä puolista, lisäksi olen saanut valettua vähän lisää uskoa omiin unelmiini :) Koko blogihistoria Lilyssä on tullut selattua pariin otteeseen läpi. Nyt mietinkin, että onko se "vanha" laura de lille-blogi vielä pystyssä? olisi kiva lueskella lisää postauksia pariisin ajoilta.
Onnea ja tsemppiä new yorkilaistumiseen, seuraan innolla!
Tupu

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei Tupu :)

Vanhaa blogia ei ole enää julkisesti näkyvillä, mutta voin katsoa, jos jäsenien lisääminen siihen onnistuisi. Näin pääsisit vielä lukemaan vanhoja juttuja, jos niistä vain olisi sulle apua!

Laitatko vaikka sun meiliosoitteen, niin pidän sua ajan tasalla, kunhan vaan saan tämän asian säädettyä?

 

 

tupun!

Kiitos vaivannäöstä :)
Laitoin s-postini menemään osoitteeseen laura.pollari@a-lehdet.fi, toivottavasti arvaus osui oikeaan kun en löytänyt teidän bloggaajien s-postiosoitteita täältä lilyn sivuilta mistään.

Tupu :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Mulla ei ole A-lehtien puolesta osoitetta, joten laita uudestaan henk.koht meiliini laurapollari (at) hotmail.com.

Jes! :)

JaanaH (Ei varmistettu)

Laura, älä nyt vaan vilustuta itseäsi siellä New Yorkissa, täällä Nashvillessä on ainakin niin kylmä ettei paljailla säärillä ole ulos mitään asiaa! :) Asu on kyllä ihana kuten aina <3

Laura Pollari
Laura de Lille

OK MOM! :)

Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että tuona päivänä oli aivan lämmin. 

 

Kommentoi