Rakkauskirje lilyläisille

Laura de Lille

Ajattelen, että jokaisen tulisi saada säännöllisesti rakkauskirje. Tähän asti sellaisia ovat vastaanottaneet vain elämäni miehet.

Nyt halusin kirjoittaa myös sinulle.

Hei sinä!

Emme tunne henkilökohtaisesti, mutta tänään minulla on jotain tärkeää kerrottavaa. Haluan sinun tietävän muutaman asian.

Olemme eläneet 0-7 vuotta platonisessa etäsuhteessa. Sinä olet lukenut juttujani, minä sinun kommenttejasi  toisiamme tuntematta. Joka kerta olen hymyillyt, kun olen nähnyt postauksessa pienen sydämesi. Sydän on muistuttanut, että meitä on sittenkin kaksi. 

On myönnettävä, että olen kehittänyt aikamoisen ihastuksen sinuun vuosien varrella. Tästä huolimatta en oikeastaan tiedä, miltä näytät, kuka olet tai missä asut.

Joskus olen törmännyt sinuun liikennevaloissa huitomassa, kaupan kassalla hymyilemässä tai Halloween-bileissä Target-naiseksi pukeutuneena. Tämän tiedän: olet todella säteilevä. Vaikka tapaamisemme ovat olleet lyhyitä, en ole unohtanut sinua. Sinua mietin vielä vuosienkin päästä.

Luulen meidän pitävän toisistamme, koska meissä on paljon samaa. Olen haaveilijaluonne ja niin sinäkin. Nään sinut vahvana ja lempeänä, mielipiteissäsi rohkeana ja oikeudenmukaisena. Olet rehellinen, etkä piilottele mitään, edes huonoimpia puoliasi. Ja arvaa mitä? Tämän takia pidän sinusta enemmän.

Joskus olemme asioista eri mieltä. Se on ok. Vain harvoin olet loukannut tunteitani ja toivon, etten minäkään sinun. Olen halunnut sinulle vain parasta.

Olen aina toivonut, että uskoisit itseesi täysillä. Olet täällä syystä, ja lahjasi eivät ole tuulesta temmattuja. Pidä niistä hyvä huoli. Vaali myös unelmiasi. Haluan sinun saavan kaiken sen, mitä eniten toivot. Olet joskus kysynyt, miten minulla on ollut rohkeutta tavoitella unelmiani. Neuvoni kuuluu: rakasta ja luota. Kaikelle on aikansa ja paikkansa.

Lopuksi minun on tehtävä tunnustus. Kirjoitan sinulle nyt, koska olen lähdössä: blogini loppuu parin viikon kuluttua. Siirryn elämässäni eteenpäin ja halusin sinun kuulevan tästä ensimmäisenä minulta.

Vuosia olen kirjoittanut. Ylpein olen hetkistä, joina olen asettanut itseni täysin avoimeksi, pelkoineen päivineen. Erityisen tärkeä on ollut kuluva kesä, jona olen kirjoittanut tunteista ja itseilmaisun tärkeydestä. En ole aina tiennyt, miten reagoisit, mutta sanasi ovat liikuttaneet minua syvästi joka kerta. Kiitos niistä.

Tiedäthän, että tämä ei ole minulle kauhean helppoa. Minulla tulee sinua ikävä! Tuhansia sydämiä myöhemmin olemme kuitenkin tässä.

Eniten haluaisin, että pysyimme ystävinä. Haluan edelleen nähdä sinut junissa, lentokoneissa ja tanssilattioilla. Pariisissa, Glasgow'ssa ja Helsingissä. Toivoisin, että pysyisimme hyvissä high five -väleissä. Luuletko sen onnistuvan?

Älä huoli, teksteistäni et pääse eroon jatkossakaan  olen aloittamassa uraa kokopäiväisenä kirjoittajana mainostoimistossa. Täällä olen vielä elokuun loppuun asti.

Ihana, inspiroiva sinä  tehdäänhän viimeisistä yhteisistä Lily-viikoistamme superkivoja? Pitäisin siitä todella paljon.

Kerro, mitä olet mieltä.

Rakkaudella,

Laura

 

Kommentit

Laura T.
M O L

Mää itken.

saarah
visual diary

HÖH!

Helmi K
sivulauseita

Mää arvasin. 

Mut tehdään silti. Pus.

Toinen haudutus

No voi ei, juuri vasta ajauduin blogiisi ja tuumasin, että täällähän voisi viihtyä. Mutta ymmärrän että aika aikaansa. Onnea matkaan!

Laura, hurjan paljon onnea ja säihkettä uuteen, ja kiitos, on ollut ihana lukea tekstejäsi. Sä rokkaat!

Ocla

Olet ihana. Kiitos tästä. Kiitos kaikesta. 

jennajohannasi
Pirtti

Ei surra sitä, mikä on poissa, vaan iloitaan siitä mitä oli. Toivottavasti elämänilosi on helposti seurattavissa jatkossakin, eri osoitteesta huolimatta.

Aada Karoliina

Päätöksesi aiheuttaa särön sydämeeni ja rakkaustarinaamme. Uskon kuitenkin, että olemme niitä pareja, jotka selviävät suuremmistakin vastoinkäymisistä.

Olen oppinut sulta paljon, saanut inspiraatiota ja oivalluksia. Kiitos näistä vuosista ja kaikkea hyvää sulle jatkoon Laura <3

jjoanna (Ei varmistettu)

Voi ei =( Tää on mun lemppariblogi.

jjoanna (Ei varmistettu)

Ja pakko myöntää että sulta sain rohkeutta leikata hiukset lyhyiksi pitkän haaveilun jälkeen!

Yonna (Ei varmistettu)

Harmi kuulla sillä tykkään lukea blogiasi. Sinulla on inspiroiva asenne elämään ja vaikutat ihanalta tyypiltä. Olen saanut hyviä oivalluksia ja ajateltavaa teksteistäsi. Onnea ja parhautta jatkoon!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kai kaikki hyvä loppuu aikanaan, vaikka olenkin aina inhonnut sitä sanontaa! Kaimalle tuli itku kurkkuun! Mutta kiitos kauniista rakkauskirjeestä ja suukkoja ja haleja sinnekin sinä ihana, inspiroiva nainen!

Heke (Ei varmistettu)

Seitsemän vuotta olen kulkenut mukanasi ja inspiroitunut sanoistasi. Olet kaunis persoona, älä ikinä luovuta vaan luota itseesi ja päätöksiisi. Elämä kuljettaa mukanaan ja kaikki päättyy lopulta hyvin. Kiitos näistä vuosista. Olet ihana!

Heke (Ei varmistettu)

Seitsemän vuotta olen kulkenut mukanasi ja inspiroitunut sanoistasi. Olet kaunis persoona, älä ikinä luovuta vaan luota itseesi ja päätöksiisi. Elämä kuljettaa mukanaan ja kaikki päättyy lopulta hyvin. Kiitos näistä vuosista. Olet ihana!

viivik
Vikettäjä

Arvoisa Laura,

olen tavannut sinut kerran sattumalta yhteisen ystävän kautta, ja silloin en vielä lukenut blogiasi (tiesin kyllä, että olet julkkis - minulle kaikki bloggaajat ovat). 

Blogiasi on ollut erittäin miellyttävä seurata. Ei ole mitään erityistä postaustyyppiä, josta olisin pitänyt enemmän kuin muista. Tai no, ehkä itsetuntoon ja -ilmaisuun liittyvät postaukset kuitenkin. 

Meitä yhdistävät ainakin kirjoittaminen ammattina ja jonkinasteisena intohimona sekä viehtymys kukkiin ja pyöräilyyn. Nykyään olen pitkätukka, mutta lyhyisiin hiuksiin liittyvät fiiliksetkin ovat tuoreessa muistissa (itse leikkasin tukkaa lyhyemmäksi koko yläasteen ajan, kunhan löytyi kampaaja, joka uskalsi kyniä nuoren ihmisen kuontaloa). 

Ihastuttavaa syksyä!

Viivi

CharlottaRP (Ei varmistettu)

Hei Laura,

kiitos sinun blogistasi. Kiitos, että joka kerta, kuin luin sitä, minulle tuli luottavainen olo elämästä. Olet yhtä ihanan höpsö kuin minä. Säteilet. Siipesi kantavat ja uskon, että minunkin. Kiitos sinun.
Toivon kuulevani sinusta jatkossa. Mitä pikemmin sen parempi. :) sydämiä.

nimmu (Ei varmistettu)

Voi ei. Voi kyllä. Pariisin ajoista asti olen ollut matkassa vaikka koskaan en olekkaan tainut kommentoida, en ainakaan paljoa. Olen silti elänyt mukana niin New Yorkin hektisen arjen, kaikki upeat matkat, sekä jännitävän muuton Suomeen. Olen lukenut niin hiusten lyhentymisestä, rakkauksia ja menetyksiä, kasariteinileffoista, kuin viime aikojen sielua hivelevistä tuumailuista. Pakko myöntää, tätä blogia tulee ikävä, etenkin kun itse olen vielä seilaamassa pitkin poikin maailmaa omaa paikkaa etsimässä. Olet ollut tuki, turva ja inspiraatio. Toivottavasti tämä viesti auttaa vähän korvaamaan vuosien ja vuosien hiljaisuuden. Tiedä kuitenkin, että mukana olen ollut. Kaikkea hyvää sinulle ja jännityksellä jään odottamaan, mistä löydän Laura Pollarin nimen seuraavan kerran!

Mia K.
Voi taivas

pieni on tämä kiitos tässä

kaikesta täällä

mutta

suurempi ei tähän mahtuisi

joten tämä tänne jääköön ja kasvakoon 

mukanasi minne menetkin ♡

☆☆ lauralle ☆☆

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Kuulun valitettavasti heihin, jotka kommentoivat aniharvoin. Mutta blogiasi olen lukenut jo pitkään sillä jäin lauseisiisi koukkuun. Olet inspiroinut, antanut voimaa ja uskallusta luottaa omiin siipiini. Innollla jään katselemaan, että mistä sun nimen vielä bongaa. En tiedä mitä sanoa, mutta enkeleitä matkaasi, toivottavasti törmätään (edes virtuaalisesti) vielä ja syrämmellinen kiitos 

Johanna K / JKH (Ei varmistettu)

Heippa Laura,

meikäläinen on lukenut blogiasi suurin piirtein siitä lähtien, kun muutit New Yorkiin pidemmäksi aikaa, eli olikohan se sitten joskus vuoden 2012 alkupuolella. Tykkäsin lukea juttuja tyypin elämästä, joka asuu ulkomailla noinkin valtavassa kaupungissa, vaikken itse henkilökohtaisesti jostain syystä niin kovin suurta hinkua ikinä New Yorkiin pääsemisestä olekaan tuntenut.

Mutta samalla tavalla olen tykännyt lukea tuntemuksiasi ja ajatuksiasi siitä, miltä tuntuu muuttaa takaisin kotimaahan monen ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. Niin ja kaikista niistä reissujutuista olen tykännyt erityisesti, niissä on ollut ihanaa vapauden ja seikkailun fiilistä, kiitos siis niistä.

Ja kiitos yhteisesti kaikista jutuista. Arvostan tosi paljon kaikkia viimeisen puolen vuoden aikana julkaisemiasi tekstejä, joissa olet kertonut oivalluksistasi suhtautumisessa elämään ja omaan itseen. On mahtavaa, että tällaisista asioista kirjoitetaan, respect, sanon siis mä.

Onnea uusiin meininkeihin ja kaikkee ihanaa ja lempeetä, sähäkkää ja siistiä, sulle ja meille kaikille! :) Kiitoooos!

Toimitus
Toimitus

Voi Laura, senkin tyylikäs ja ihana nainen! Meillä on vielä oma rakkauskirjeemme sinulle kirjoittamatta!

TR (Ei varmistettu)

Voi ei! Tai siis ihan ensin onnea uudesta, onnea työstä ja vaan onnea. Ja toiseksi tulee kyllä ikävä sun blogia ja juttuja. Nimenomaan niitä henkilökohtaisia hetkiä ja ajatuksia ja tunteita. Kiitos kirjoituksistasi!

ToujoursFrançaise (Ei varmistettu)

Blogisi on ollut kaunis, osuva ja äärimmäisen palkitseva, kiitos siitä!

"Nukkumaan käydessä ajattelen:
Huomenna minä lämmitän saunan,
pidän itseäni hyvänä,
kävelytän, uitan, pesen,
kutsun itseni iltateelle,
puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen,
kehun: Sinä pieni urhea nainen,
minä luotan sinuun."

- Eeva Kilpi

Toystory (Ei varmistettu)

Iso kiitos ajatuksia herättäneistä kirjoituksista. Tulee ikävä!

Kakkukahvit (Ei varmistettu)

Voi Laura! &lt;3

Itkuhan tässä tuli. Ei surusta, vaan haikeudesta. Olen ammentanut blogistasi niin paljon inspiraatiota, voimaa ja oivalluksia, ettei tosikaan. Viimeisen seitsemän vuoden ajan on sinun innoittamana opiskeltu ranskan kieli, haettu ulkomaille kouluun, opittu luottamaan enemmän itseensä ja siihen, että elämä kantaa, saatu rohkeutta lähteä pitkille työkomennuksille ulkomaille ylpeänä suomalaisuudesta ja huomattu, että hassuimmat ja hulluimmatkin unelmat kannattaa sanoa ääneen.

Olen kommentoinut ani harvoin, mutta nyökytellyt, hymyillyt ja välillä pyyhkinyt kyyneleitäkin sitäkin useammin kirjoituksiasi lukiessa. Blogisi alkuaikoina mukaan hypännyt nuori ja tuore lukiolaistyttö on nyt kasvanut aikuiseen ikään, mutta en vieläkään unohda sitä tunnetta, miten paljon rohkeutta pystyit nuoreen tyttöseen valaamaan omalla olemisellasi.

Kiitos siis kaikesta. En sano, että pysy tuollaisena sillä tiedän, että pysyt. Elämästä nautiskelijana, rohkeana ja upeana. Laura, sä oot meidän voimanainen! &lt;3

tiia_

Rakkahin Laura,

olen seuraillut edesottamuksiasi aina Pariisin ajoista saakka. Omat expat-vuoteni ovat jo melkein muinaishistoriaa, mutta olen monet kerrat nyökytellyt tuntemuksillesi ulkomailla asumisesta ja kotimaahan palaamisesta. Olen ihaillut kykyäsi tarttua mahdollisuuksiin ja elää rohkeasti, omaa polkuasi kulkien. Onnea matkaan, ja kiitos! <3

sonjaair (Ei varmistettu)

Ensinnäkin, ISO KIITOS kaikista teksteistäsi vuosien varrella. Haikein mielin luovun tästä blogista. Mie tartuin mukaan matkaan jo Ranskan vuosien aikaan, erityisesti siksi, että siulla on upea asenne elämään ja erotut muista uskomattomalla positiivisuudella ja elämänilolla. Toiseksi: onnea uuteen työhön! Uskon, että pärjäät siinä loistavasti. Lopuksi: jos joskus törmätään Suomessa tai maailmalla, lupaan tulla heittämään ylävitoset! Kaikkea hyvää jatkoon :)

Tiiaanna
cake & copper

Eikä! Tämä blogi on ollut yksi mun suosikeista pitkän aikaa. Ymmärrettävää, että siirryt kuitenkin elämässäsi eteenpäin, niinhän me kaikki jossain vaiheessa.

 

Unohdin kokonaan laittaa sulle s-postia kahvitteluista ennen muuttoani Tanskaan, mutta laita ihmeessä viestiä jos (tai kun) tulet Köpikseen! Ehkä näemme siellä :) Kaikkea hyvää ja ihanaa sinulle Laura!

Nina (Ei varmistettu)

Oh, kiitos. En ole saanut rakkauskirjeitä aikoihin.
Tänään maailma on ollut minua vastaan, koko päivän ja joka asiassa. Kävelin kuitenkin itseni ilta-auringossa onnellisemmaksi. Ja sitten tämä teksti.

En ole varmaan koskaan kommentoinut, toisinaan aika hutiloiden lukenutkin, mutta säännöllisesti Pariisi -ajoista asti.

Ihailen sinua, olet kaunis, älykäs, tyylikäs ja super. Kiitos, kun olet jakanut ajatuksiasi, olen saanut niistä paljon.

Onnea ja iloa tulevaan!

Annemaris

Mää niin arvasin. Rakkauskirjeet on ainakin mun elämässä ollut aina niitä goodbye my lover-kirjeitä. Yhtäkään en kyllä uskaltanut lähettää, eikä se mitään. Parempi kai niin. Tän kirjeen kuitenki halusin saada. Kiitti Laura kun oot jakanut ajatuksia täällä. Oon ollu samassa elämäntilanteessa sun kaa jollakin tasolla, ainakin paluumuuttajana. Oot hieno tyyppi, sellainen ihminen ketä mietin, kun joku kysyy "millainen ihminen sä haluaisit olla, jos et ois oma ittes?".

Onnea uuteen työpaikkaan ja jos nään sut jossakin jonakin päivänä, tuun moikkaa!

Maiski
40 hours and counting

Onnea uusiin juttuihin!

Laura Pollari
Laura de Lille

Voi naiset, minkä teitte!

Näin SUURI pusu ja halaus kaikista kommenteistanne. Olen ihan liikuttunut.

Kiitos <3

Katje (Ei varmistettu)

No voih! Haikea tunne, mutta show must go on right?
Olen lukenut blogiasi jo Pariisin ajoista, ja liian harvoin olen kommentoinut.
Kaikkea hyvää jatkossa ja törmätään maailmalla?
Ciao, kesäiset terveiset Italiasta :)

eple (Ei varmistettu)

Jo toinen kerta kun saat surulliseksi lopettamisuutisella :( Toivon, että vielä yllätät vielä palaamalla.
Onnea matkaan ja kiitos &lt;3

mmm-m (Ei varmistettu)

Ekaa kertaa vähän nyyhkäsin jäähyväispostauksen luettuani. Ihana postaus ja paras Laura de Lille.
Oon lueskellut sua ainakin Pariisi-ajoistas asti, kun ite olin tullut sieltä jo yhdeksän kuukauden asumisen jälkeen takaisin. Harmitti vähän, etten tajunnut aiemmin sun olleen siellä mun kanssa samaan aikaan. Siitäkin taitaa olla jo viisi vuotta, hui.
Sitten näin sut joskus Seinäjoella Pukumiehessä enkä uskaltanut sanoa edes moi. Hö.
Kiitos kuitenkin tästä kirjeestä, myös kaikista niistä edellisistä postauksista ja myötäisiä tuulia purjeisiin. Hiiohoi!

All My Days

Laura!

Musta on tuntunut jo aivan vuoden alusta alkaen, että tänä vuonna tulee suuria muutoksia ja niitä onkin tapahtunut lähipiirissäni ja muutoksen tuulista on saanut lukea myös monelta bloggaajalta.
Sun tekstit etenkin viime ja tänä vuonna ovat koskettaneet mua kovin, sillä tuntuu, että päässämme pyörii hyvin samankaltaisia ajatuksia. Lohduttavaa tietää, etten aivan yksin ole ajatusteni kanssa.
Olet inspiroiva nainen!

Mikä suru-uutinen meille lilyläisille, mutta elämässä on mentävä eteenpäin, niinhän se menee.
En voi muuta kuin toivottaa hurjasti tsemppiä uuteen duuniin ja paljon positiivisia viboja! :)

Terkuin
Maria, se Target-nainen ;)

Applepie (Ei varmistettu)

Okei, nyt mä rohkaistun ja laitan sulle meiliä ja ehdotan kahveja! Oot tullut kotikaupungin kaduilla niin monta kertaa vastaan et nyt en hannaa (nomen est omen) vaan annan palaa.

Ainiin - kiitos. Niin paljon!

Tiiaw (Ei varmistettu) HTTP://www.plungebytiia.com

Vooi Laura!! Olipas nämä surullisia uutisia (minulle)! Sun tekstit on olleet niin hyviä, niin elämänmakuisia etten olisi niiden lukemista halunnut vielä lopettaa. Mutta ymmärrän päätöksen. Ja toivotan sulle ihanaa ja rohkeaa tulevaisuutta! Niin ja onnea uuteen työhön myös :)

Pau
P.S C'est moi!

Voi eiii! Ja toisaalta - Onnea uudesta työpaikasta ja siitä, että saat kirjoittaa ihan kokopäiväisesti ja työksesi! Siitä haaveilen minäkin. Toivottavasti onni potkaisee joskus minuakin :)

Kiitos kaikista kirjoituksistasi täällä, niitä on ollut todella ILO lukea ja kiitos ihanasta persoonallisuudestasi, se on tuonut loistavan lisän tähän blogiin! <3 

Hyvää kirjoitusmatkaa sinulle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Rakastan tätä blogia, olet ihana, sinua tulee ikävä! Törmäillään! &lt;3

kakkukahvit (Ei varmistettu) http://rakastettuna.blogspot.fi

Juon nimimerkkini mukaisesti sun kunniaksi ainakin viineri- jos en kakkukahvit. Haikeaahan tämä meille lukijoille on, mutta oon samalla NIIN onnellinen sun puolesta! Mahtavaa!! Tämä blogi todisti ja vahvisti sen, minkä oon itse jo tiennyt pidemmän aikaa: kyynisyys ei tarkoita samaa kuin viisaus tai kypsyys. Sen sijaan positiivisuus, kiitollisuus ja luottamus ovat niitä voimia, jotka vievät eteenpäin - nyt myös todistetusti. Kaikkea hyvää sulle Laura, ja siunausta! :)

Rheena (Ei varmistettu)

Voi ei! Tämä on mun top3 blogi. Oot niin ihana nainen ja sun juttus niin kiehtovia ja kauniita. Kiitos kaikesta, on ollut mukava kulkea mukana! Kaikkea hyvää tulevaan, paljon rakkautta ja ystävyyttä!

Neihli (Ei varmistettu)

Voi kiitos, Laura &lt;3 olet tuonut niin paljon lempeyttä, itsevarmuutta ja inspiraatiota postauksillasi tänne ruudun toiselle puolelle, vaikken olekaan kuin vasta nämä kesäkuukaudet ehtinyt blogiasi lukemaan. Kirjoitat niin kepeästi, hauskasti ja valloittavasti!
Löysin blogisi juuri sopivaan aikaan, kun olin pettynyt epäonnistumisiin ja siihen ettei haaveen perässä muuttaminen ja sen seuraaminen ollutkaan johtanut minua sellaiseen elämään kuin olin kuvitellut. Edelleenkään en ole ihan varma yritänkö vielä uudestaan vai lähdenkö seuraamaan uutta unelmaa. Mutta kaikkeen tähän ovat sinun postauksesi olleet parasta balsamia haavoille! Kiitos siitä!
Sen takia heräsikin pieni huoli, että kun blogi loppuu häviävätkö kaikki kirjoituksetkin bittiavaruuteen?
Kaikkea hyvää ja kultaista kuitenkin jatkoon, ja meikäläinenkin on valmis heittämään yläfemmat heti kun siihen tarjoutuu tilaisuus!

Johanna Lehtimäki
Talvikin

Kiitos rohkeudesta ja sen levittämisestä. Tekstisi ovat auttaneet minua olemaan levollinen itseni kanssa. Olet saanut minut nauramaan, itkemään ja pohtimaan. Ennen kaikkea olet saanut minut olemaan ylpeä itsestäni.

Kiitos sille kuka keksi blogit ja kiitos sinulle kun pidit sellaista näin monta vuotta. On olemassa kaikenlaisia hyviä blogeja mutta tämä on ehdottomasti ainoa jonka minä olen kokenut oikeasti tärkeäksi!

Kaikkea ihanaa sinulle ja kiitos!

<3: Johanna

hanskupp (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogista! Aloin lukemaan blogiasi kun olit Pariisissa ja ihastuin täysin blogiisi! Olen nauttinut ihanan blogisi lukemisesta. Olemme molemmat kyllä eräänlaisia haaveilijoita ja tästä syksytä näyttäisi tulevan monelle muullekkin paljon muutoksia ja uusia tuulia :) Onnea ja menestystä minne ikinä päädytkin! On haikeaa sanoa hyvästit Laura de Lille:lle, mutta silti kiitos vielä kerran ihanasta ja inspiroivasta blogista!

Kommentoi