Rasiallinen muotimuistoja

Laura de Lille

Rakkaimmat muistot mahtuvat peltiseen Sonia Rykiel -suklaarasiaan. 

Järjestelin eilen tavaroitani, ja löysin muun muassa seuraavanlaisia aarteita:

1. Puhki rakastettu Ivana Helsinki -hevoskukkaro, jonka sain Paola Suhoselta lahjaksi ehkä 2003 esimakuna seuraavan vuoden mallistosta. Kukkaro ei mene enää edes kiinni ja siihen käsinommeltu hevoskoristekin repsottaa. Mutta voi sitä riemun määrää, kun sen aikoinaan sain! 

2. Ranskalaisen korusuunnittelijan Claire Painin mainoskampanja vuodelta 2008, johon minut poimittiin kirjaimellisesti kadulta tullessani töistä kotiin yksi kaunis iltapäivä. Kortti on edelleen tallessa!

3. Hyväksymiskirje Saks Fifth Avenuelta, jossa minua pyydetään työharjoittelijaksi laukkujen sisäänostotiimiin. Sen lause "We feel that you possess the energy, motivation and necessary skills to succeed this program" tuntui hyvältä nelivaiheisen haastattelurumban jälkeen, ja lämmittää mieltä edelleen, kun usko omaan osaamiseen horjuu. 

Ohessa myös ekana työpäivänä saamani badge, jota tarvitsin päästäkseni töihin ja liikkuakseni talon sisällä. Hihii!

4. Yksi mieleenpainuvimmista vierailemistani näyttelyistä on ehdottomasti Sonia Rykielin juhlanäyttely vuodelta 2008, jossa pääsi tutustumaan suunnittelijan töihin neljänkymmenen vuoden ajalta. Käsiohjelma on jemmassa edelleenkin.

5. Last but not the least: Laura Laineen kuvittamia postimerkkejä. Ihania!

Toivottavasti tästä rasiasta tulee vielä täpötäysi!

Kommentit

millamainen

Ihanaa, että olet kerännyt tuollaisia muistoja! <3 

Laura Pollari
Laura de Lille

Voi niin mustakin! :)

Kommentoi