Reykjavikista rakkaudella, vol. 2

Laura de Lille

Pusuja ja myöhästynyttä ystävänpäivärakkautta Reykjavikista!

Olinkin unohtanut miten kerrassaan valloittava pikkukaupunki tämä on.

Ihania puutaloja, pilvetön taivas ja paljon raikasta ilmaa – pystyykö ihminen muuta kaupungilta toivoa? Reykjavikissa voi: vaikkapa näkymiä lumisille vuorenhuipuille. Sellaiset ovat näköalat hostellini ikkunasta.

Pitkien kävelyretkien lomassa olen hengannut ranskalaispoikien kanssa, saanut pusun islantilaistytöltä ja syönyt kantaväestön tapaan paljon karkkia (islantilaiset ovat suurta karkinsyöjäkansaa, ja ihmekös tuo: islanninkieliset karkkipussit ovat vastustamattomia!) 

Ja hei muuten – se Mansistersin keikka oli tajunnanräjäyttävä. Harpan parkkihallissa saattoi olla kylmä, mutta itse tanssit olivat vuoden tähän asti parhaimmat. Pääsin heittämään ylävitoset Sexy Lazerin kanssa, ja päätin, että menen isona naimisiin Kasper Bjørken kanssa.

Tuleva kotitalomme on suloinen puutalo tuolta kukkulalta. Merinäköalalla, bien sûr.

 

Kommentit

Laura/Urbaani viidakkoseikkailijatar (Ei varmistettu) http://www.city.fi/blogit/urbaaniviidakkoseikkailijatar

Reykjavik on tosi valloittava kaupunki ja koko Islanti samoin. Pieni ja kompakti, mutta silti tosi jännä ja inspiroiva kaupunki sekä maa. Nuo "puutalot" eivät muuten taida olla puuta vaan peltiä. Hauskoja kyllä, koska muistuttavat täysin puutaloja ja ovat tosi söpöjä! :)

L2 (Ei varmistettu)

Missä hotellissa asuit ja voitko suositella sitä?

Laura Pollari
Laura de Lille

Asun KEX-nimisessä hostellissa. Ei kovin tyypillinen hostellikokemus noin ylipäätänsä - esimerkiksi siksi, että hostelleille tyypillinen backpacker-henki puuttuu oikeastaan kokonaan (mikä on miinus) ja hostellin yhteydessä on baari ja ravintola. Toisaalta taas tilat ovat kivat ja sijainti mahtava (ja hostelli on muuten rakennettu vanhaan keksitehtaaseen!) Hinnat ovat suhteellisen korkeat, mutta niin on Islannin yleinen hintatasokin. Voin kyllä suositella.

siljasiljasilja (Ei varmistettu)

Rakastan tota paikkaa vaan NIIIIIIN paljon, että nää kuvat aiheuttaa yhtäaikaa tuskaa ja onnea. Oon asustellut Islannissa kolme kuukautta ja toivottavasti joku päivä päädyn sinne vielä pidemmäksikin aikaa. Ihanaa reissua sinulle! :3

Lavvra (Ei varmistettu)

Vau, aivan mahtavan näköistä!! Kiitos näistä postauksista, nyt päätin että on itsekin pakko käydä Islannissa joskus :) Oletko muuten tutustunut Reykjavikin yöelämään?

TTTT (Ei varmistettu)

Täytyy sanoa että todella hienoja valokuvia!! Olet hyvä kuvaaja!

Kommentoi