Sata blogitonta tuntia

IMG_4727.jpg

IMG_4738.jpg

144 tuntia ja 34 minuuttia.

Niin pitkä aika on kulunut edellisestä merkinnästäni, kun tämä postaus näkee päivänvalon. Yli sataan tuntiin en ole koskenut blogiin ollenkaan. Aika hyvä breikki, sanon mä. Viimeksi näin kävi sähköttömällä mökillä Kanadassa.

Syy hiljaisuuteen ei löydy puhtaasta nettilakkoilusta, vaan freelancerin sekopäisestä työaikataulusta. Viikon viimeisen keikkani jälkeen olen kuittaillut univelkoja ottamalla kahdet päikkärit ja käynyt sekavana ruokakaupassa.

Vaikka olen pitänyt niin sanottua blogilomaa, tauon aikana tuli toki mietittyä kaikenlaista  erityisesti ajankäyttöön liittyviä kysymyksiä. Asioita kuten: mitä tekisin vapaa-ajallani ilman blogia? Nukkuisinko enemmän, leipoisinko useammin? Harrastaisinko jotain? Avantouinti ja suppailu ainakin kiinnostaisivat (vaikka en edelleenkään ymmärrä, kuka kellahtaa mielellään vaikkapa Hudson Riveriin.)

Ajankäyttömysteeriä selvitin viikonloppuna, kun räväytin ottamalla kaksi päivää täysin vapaaksi. En vilkuillut blogia, kännykkää, enkä selannut jonninjoutavia uutisvirtoja.

Empiirinen kokeeni oli menestys: kävin metsäkävelyllä ja piirsin piparkakkutalon. Katsoin Princess Briden ja join kuohuviiniä. Siivosin neljä tuntia ja korjasin villapaidan. Nukuin iloisesti pommiin ja luulin herätessäni kellon olevan kuusi aamulla.

Sellaisia puuhaa nettikirjoittelija, kun ei röhnötä koneellaan. Nyt olen palannut.

Onpa kiva olla takaisin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *