Sonia Rykielin akrobaattikissat

Laura de Lille

Olen tainnut jo aikaisemminkin tulla maininneeksi, että 175 Boulevard Saint-Germainilta löytyy aarteita näyteikkunoittain.

Sonia Rykielissä parasta on mielestäni hitusen intellektuelli, mutta sopivasti leikkimielinen ote. Anekdoottina kerrottakoon muun muassa se, että Sonia on isoista muotitaloista ainoa, jonka näytöksissä malleja kehotetaan pitämään hauskaa, hymyilemään ja jopa nauramaan.

Ei siis ole täydellistä sattumaa, että tänä jouluna Pariisin kuuluisimman punapään näyteikkunoita koristavat vähän joka suuntaan taipuvat ja venyvät, hymyn poskille nostattavat akrobaattikissat. Ei käy kieltäminen, etteikö sydämeni sykkisi kissakavereita enemmän eräälle toiselle nelitassuiselle kotieläimelle, mutta reiluuden nimissä: eihän näistä voi olla tulematta hyvälle tuulelle!

Kutsukaa nössöksi, mutta omat suosikkini ovat nuo keskenään pussailevat kisut. 

P.s Sen sijaan ei ole yhtään nössöä osallistua vielä huomenna päättyvään jouluarvontaan, eikä varsinkaan liittyä Laura de Lille-yhteisöön Facebookissa. Siellä teitä on jo vähän vaille 200! Vetää ihan sanattomaksi. Suurkiitos kaikille!

Kommentoi