Suosikkiblogini

Laura de Lille

On olemassa aihe, josta en ole vielä koskaan aikaisemmin kirjoittanut — nimittäin suosikkimuotiblogini.

Jo ensi kättelyssä minun on myönnettävä, etten seuraa kovin montaa. Olen melko rutinoitunut lukija, ja varsinaisia lemppareita minulla on vain kourallinen. Niistä tykkäänkin sitten todella paljon.

Ominaista seuraamilleni blogeille on omaleimaisuus ja rohkeus. Trendejä pidän yleisesti vähän ankeina, mutta luovalla silmällä niistäkin voi saada paljon irti. Toisin kuin monet muut, en lue tyyliblogeja niinkään inspiraation, vaan mielikuvituksellisuuden takia. Vaikka sanan onkin hyvä olla hallussa, kauniit ja harkitut kuvat antavat minulle hyvän syyn palata suosikkiblogieni äärelle vielä vuosienkin jälkeen.

Luulen, että oma käsitykseni hyvästä tyyliblogista eroaa jonkun verran yleisistä mieltymyksistä. Esimerkiksi paljon hehkutetut ruotsalaisbloggaajat eivät puhuttele minua oikeastaan millään tasolla  — minulla on aina ollut tapana ihastua ja samaistua vähän outolinnumpiin oman tiensä kulkijoihin kuin suuren yleisön suosikkeihin. 

Long story short, tässä muutama blogi lukulistaltani:

1. Style Bubble

Brittiläinen Susie Bubble on raikkaan energinen pukeutuja, joka on yhtä hurmaava luonnossa kuin blogissaankin. 50 vaikutusvaltaisimman tyylibloggaajan joukkoon rankattu Susie on ennakkoluuloton ja rohkea tyylitaituri, jolla on kerta kaikkiaan kadehdittava vaatekaappi ja silmää hulluimmillekin kokeiluille. Ja voi hitsit jos tuon tukan saisin! Paljon sydämiä tälle typylle.

2. Vintage Traffic

Georgianaan tutustuin alunperin kouluni kahviossa Pariisissa, jossa katseeni kiinnittyi hillittömästi kikattavaan kiharatukkaiseen tyttöön. Kirkkaanvihreä kansitakki ja räiskyvä punainen huulipuna vetivät välittömästi juttusille ja tuosta päivästä lähtien olemmekin pitäneet yhtä. Tytön uskomaton luovuus jaksaa yllättää kerta toisensa jälkeen — Georgiana lukeutui niiden harvojen joukkoon,  jotka tallustelivat koulun käytävällä  mitä hullummissa yhdistelmissä, joista jokainen vain yksinkertaisesti toimi. Enkä suinkaan ole ainut, jonka Georgianan sädehtivä persoona ja tyyli on vienyt mennessään - kun tämän tytön ottaa muotiviikkoseuralaisekseen, valokuvaajilta ei pääse karkuun!

3. Auroran henkarit

Myös Suomesta löytyy upeita blogeja, joista Auroran henkarit on mielestäni loistava esimerkki. Lilyläisiä tai ei - kotiinpäin on hyvä vetää, kun siihen on erinomainen syy! Aurora on mielestäni yksi mielenkiintoisimpia bloggareita, jonka tyylivalinnat ja pettämätön värisilmä jaksavat ilostuttaa kerta toisensa jälkeen. Tsekkaa jos et usko!

Psssst! Kuulisin myös mielelläni teidän lempiblogeistanne ja -palstoistanne. Laittakaa myös omia osoitteitanne tulemaan! Tsekkaisin niitä ilomielin.

Kuvat: Style Bubble, Vintage Traffic & Auroran henkarit

Kommentit

bisous, roosa (Ei varmistettu)

luen itse aika monenlaisia blogeja, mutta suurimmat suosikit ei ole niinkään muotiblogeja, vaan sellaisia "mitä ajattelin tänään"-tunnelmia ja kuvia. muutamaa ranskalaista muotiblogia jaksan seurata ja yksi suosikki niistä on: http://c00kies-est-une-cuillere-a-absinthe.blogspot.com/

jos tykkää valokuvablogeista, kannattaa tsekata: http://fannylatourlambert.blogspot.com/

oma blogini menee aika hyvin tuohon alussa mainitsemaani kategoriaan, höpötyksiä, kuvia, sitä sun tätä. http://forgivemeautumn.blogspot.com/

tykkään kovasti tästä sun palstasta, kun tämä on ihan omanlaisensa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aamen ruotsalaisblogeille! En jaksa seurata, samanlaisia tyylejä näkee ihan Tampereen katukuvassakin tarpeeksi. Elin Klingin blogi on tosin poikkeus, hänen simppelistä tyylistään pidän mutta en jaksa etsiä asupostauksia niiden kaikkien turhien postausten välistä.

Pidän muotiblogeista, joissa on joko a) oikeasti jotain asiaa (Laura de Lille, Olivian Toimituksen blogi) tai/ja b) minua miellyttävä tyyli. Klassinen tyyli yhdistettynä johonkin todella hienoon/rumaan/omituiseen, yum!

Vierailija (Ei varmistettu)

mun lemppari on sun blogi! :)

Aurora Pöntinen

Miljoonat kiitokset ja halaus sinne meren toiselle puolelle! <3

Laura Pollari
Laura de Lille

bisous, roosa: Iso kiitos hyvistä vinkeistä! Myös sulla on ihastuttava blogi. Keep up the good work. :)

Vierailija1, haa! En ole siis ainut näkemykseni kanssa. Jokaisella on se oma teekuppinsa, mikä on hienoa, mutta mä olen aina liputtanut ja tulen jatkossakin liputtamaan vahvasti vähän outojen puolesta. :)

Vierailija2, ja sä oot mun lemppari! :)

Aurora, en sanoisi näin, jos se ei olisi totta :) Paljon terkkuja tältä puolelta merta!

http://pagenumber3.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Tässä olis mun lista.
Paljon on blogeja bookmarkattuna mutta näitä luen päivittäin.

http://www.greytheblog.com/

http://www.stara.fi/silver/

http://nickwooster.com/

http://urbanloft.tumblr.com/

http://www.bryanboy.com/

Ja tietenkin myös linkki omaan blogiini.

http://pagenumber3.blogspot.com/

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei mahtavaa! Kiitos näistä :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Oi, kiitos Teemu! :)

Mauri (Ei varmistettu)

Tää vielä piti lisätä tohon mun listaan.
Huippu NY blogi tosin enimmäkseen painottuu miesten muotiin mutta sieltä löytyy myös muuta kiinnostavaa luettavaa ja hyviä tapahtuma/linkki juttuja jotka voi kiinostaa.

http://secretforts.com/

Sarba (Ei varmistettu)

Hei,

Kenties luet kommentteja vanhoihinkin postauksiin:

http://5inchandup.blogspot.com/ on aika inspiroiva!

Kommentoi