Suurten mielten Manhattan

Laura de Lille

 

Oletko koskaan pohtinut miltä kotikaupunkisi näyttäisi, jos saisit täyttää sen omilla ajatuksillasi?

Tätä kysyi itseltään newoyorkilaislähtöinen Becky Cooper, joka alkoi painaa kotonaan käsin satoja tyhjiä Manhattanin karttoja. Lopulta hän matkusti ympäri saarta jakaen tekeleensä satunnaisille ohikulkijoille.

Tapaamilleen kaupungin asukkaille hän antoi yhden tehtävän: täyttää kartta asioilla, joita New York heille edusti. Tämän tehtyään heidän kuului postittaa karttansa takaisin nuorelle newyorkilaiselle.

Kuukauden kuluttua valmiita karttoja alkoi suorastaan sataa Beckyn postiluukusta.

Kaikilla oli sana sanottavanaan, ja Manhattanin ääriviivojen sisään piirtyi mitä ihmeellisimpiä asioita – muistoja, ajatuksia ja piirroksia. 

 

Oma lempparini joukosta oli kadotettujen käsineiden kartta. Pointsit menee myös sille miekkoselle, jonka ainut merkintä kartalla oli tulevan vaimonsa tapaamispaikka eteläisessä Central Parkissa. Loppuihin karttoihin voi tutustua täällä. 

Varoituksen sana vain: paitsi suloisia, nämä ovat myös äärimmäisen koukuttavia!

 

Kuvat: Map Your Memories

 

Kommentit

CuriousNoora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.blogspot.com

Tämä oli kyllä päivän piristys, ihania ♥

sensaatio

Oi ihania!

TiinaMariN.

Oih, suloisia tarinoita! Olen NY-rakastaja, eikä tämä erityisemmin helpottanut matkakuumettani :)

Riina Pariisista (Ei varmistettu) http://pariisistapaivaa.blogspot.fr/

Kiehtova idea. Niin totta, että ihan sama paikka edustaa eri ihmisille ihan eri asioita sen mukaan, mitä he siellä ovat kokeneet. Samassa paikassa eletään samanaikaisesti useita eri todellisuuksia.

Hmmm, olisipa mielenkiintoista nähdä vastaavia Pariisista. :)

Anniinaa (Ei varmistettu) http://est-ce-que.blogspot.fi/

Voi miten kiva idea! Tästä tuli mieleen se, kuinka hauskaa on ajatella missä tuntemani ihmiset olivat johonkin aikaan kun en heitä tuntenut, siihen tyyliin että "missä tää Lontoossa asuva ihminen oli silloin, kun kävin Lontoossa matkalla, mutten vielä tuntenut häntä?" :D

Kommentoi