Tiistaiterkut

Laura de Lille

Moi!

Startataan tiistai meikän uusilla, pari postausta takaperin rummuttamilla korviksilla:

Ihan näin ienhymyisissä meiningeissä ei viikonloppua tullut vietettyä, sillä sain lauantaina ruokamyrkytyksen, hahaa! Matkavalmisteluista ei tullut tietty hittoakaan, kun pelkkä ajatuskin sängystä ylös kapuamisesta – syömisestä nyt puhumattakaan – ällötti. 

Mutta hei, tiedänpä ainakin mihin numeroon seuraavan tiukan paikan tullen soittaa: nimittäin kulmajapanilaiseen. Miso-keitto to the rescue!

Koska epäilen ehtiväni linjoille ennen loppuviikkoa, toivottelen nyt hyvät tiistait, keskiviikot ja torstait jo ennakkoon.

Islannista palataan!

Kommentit

rewind and play again

mielettömän kaunis yhdistelmä tuo paita ja korvikset <3

T-100
(G)ROUND ZERO

Mä tykkään sun hymystä! Mulla oli pienenä sellaset vampyyrinhampaat, jotka harmikseni pudotettiin oikomishoidolla asiaankuuluville paikoilleen yläasteella. Tykkäsin hymyillä silleen, että vain ne kulmahampaat näkyivät ikeniä vasten. Tuli mieleen kultaiset ajat. :)

lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Aika käheät korvikset sulla! En yleensä käytä mutta noita voisin jopa harkita =)

Milli-Vierailija (Ei varmistettu)

terkku menneelle tiistaille ja hyvää keskiviikkoa ja torstaita! piti vaan tulla sanomaan, että ai juku oot ihana. ja kiva. ja kaikkee tollasia. arkihässäkässä uudet blogipostaukset kasaantuvat lukulistalle, ja pääsenkin sitten ahmimaan monta viikkoa kerralla. ja päästessäni päädyn aina samaan tulokseen: miten hirmuisen hyvälle tuulelle näistä teksteistä voi tulla! ihanaa matkaa ja hurmaavaa islantia ensalkuun! :)

Kommentoi