Uusi kukkahame (ja New Yorkin sää)

Laura de Lille

Viikon kohokohta: maanantai, jolloin pyöräilin töihin jalassani valkoiset kesätennarit – muina naisina, keväisen kirkkaalla asfaltilla. Aurinkokin paistoi.

Viikon rimanalitus: tiistai ja puoli metriä lunta. Ja mites toi säämittari? No, 11 astetta pakkasellahan se.

Olen hyvin tietoinen siitä, miten innostuneita New Yorkin sääoloista ulkomaita myöten ollaan. Teille kerron: New Yorkin säästä on tiedettävä ainoastaan yksi asia – se, että siinä ei ole mitään tolkkua.

Kaupunkiin kannattaa tulla, jos kaksisuuntainen säävaihtelu kiinnostaa. Täällä normaalia on hurrikaani ja lumimyrsky saman viikon aikana, syysviima toukokuussa ja hellekelit joulukuussa.

Niistä puheen ollen – ostin muuten ensimmäisen kukkahellehameeni viime viikonloppuna. En tosin ketkuilevan sään vuoksi, vaan siksi että huvitti.

Miksi?

New York saa sään sekä naisen sekaisin.

Kommentit

helinel
Wings of Desire

Hahaa, oon alkunut myös seurailemaan sikäläisiä sääoloja ihmetyksen vallassa, oon tulossa New Yorkiin maaliskuuksi, ja mietin jo nyt että miten ihmeessä pakkaan... Talvivaatteet päällä taidan tulla ja kassiin keväisempiä vaihtoehtoja, varsinkin kun matka jatkuu sitten huhtikuuksi Pariisiin, jossa sää ei ole niin skitsofreninen.. ;-)

Tessa (Ei varmistettu) http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com

No eipä tuohon voi sanoa kuin huhhuh, New York tosiaan saa kaikki sekaisin!

akl (Ei varmistettu)

Hei!
Olen käyttänyt sunnuntai-iltapäiväni koulujuttujen pakoiluun, ja olen muun muassa lueskellut vanhoja postauksiasi. Halusin vain sanoa, että blogisi on ihastuttava ja inspiroiva. Saan siitä paljon iloa.
Hyvää talven jatkoa! :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei kiitti, tää kommentti oli kans aika ihastuttava! Kivaa talvea, kevättä ja mitä näitänyo! :)

Kommentoi