Uusi suosikkipusero

Laura de Lille

En ole ostanut ei-käytettyjä vaatteita sitten viime syksyn, mutta tätä Opening Ceremonyn puseroa en vaan viitsinyt jättää kauppaan.

Siinä yhdistyy kolme ei-lauramaista elementtiä: vajaa mitta, röyhelöt ja lähestulkoon claudinemainen kaulus. Ja varsin romanttinen se on — olo on melkeinpä nukkemainen, kun sen päälleen pukee. Kollega tosin kommentoi minun näyttävän tässä enemmän hipsteriltä kuin miltään muulta.

Mutta ei tässä ihan hienostellessa ole viime päivät sentään menneet: Viime viikonloppu sai jatkoa eilen, kun lähdimme laskettelemaan ja vaeltamaan New Yorkin osavaltion vaaroille muutaman muun sohvasurffarin kanssa. Tänään en varustaudu ulkoilutamineisiin ja bootseihin kuten eiliselle 10 kilometrin vaellusreissulleni, vaan aion pukeutua hienoksi naiseksi sunnuntaibrunssille.

Kivaa iltaa sinne Suomeen, minä jatkan uutta päivää!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa! Ooon aivan rakastunut tuohon sun paitaan, en osaa edes kuvailla miten upea tuo on. Joten minun oli pakko tulla kysymään että tiedätkö voisiko noita saada enää mistään?? Tekisin ihan mitä vaan että tuon kyseisen ihanuuden saisin itselleni. Tai onko paidalla jotain nimeä jolla voisin etsiä sitä ebaystä tms? Ja jos ikinä meinaat luopua tuosta niin minä olisin niin valmis maksamaan tuosta kyllä hyvän summan.

Ystävällisin terveisin blogisi lukija, Sanna.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei Sanna!

Paita on Opening Ceremonyn omasta SS12 -mallistosta. Löysin tässä muuttohässäkässä puseron etiketkin, ja siinä tämän nimeksi on laitettu Ruffle Hem Blouse. Kuosin nimi on Orange Bouquets.

Kokeile vaikka noita hakusanoina? :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos todella paljon pikaisesta vastauksestasi!:)

Kommentoi