Uusi vuosi, uusi alku

img_5428.jpg

img_5517.jpg

img_5512.jpg

img_5494.jpg

img_5508.jpg

Miksi onkin niin nurinkurisesti, että menneisyydessä tapahtuneet asiat estävät meitä nauttimasta täysillä tulevaisuudesta?

Viime vuosi oli elämäni tähän asti älyttömin — kaikessa muussa kuin siinä positiivisessa mielessä. Uuteen siirtyminen oli lopulta niin vapauttavaa, että viisareiden lyödessä kello kaksitoista pussasin parasta ystävääni suoraan suulle.

Tutkiessani kulunutta vuotta ja tehtyjä valintoja, niistä paras oli tulla Suomeen. Ei Suomen itsensä vuoksi, vaan niiden käsittämättömien hienojen mahdollisuuksien ja ihmisten, jotka ovat tämän päätöksen ansiosta kohdalleni osuneet. Jos viime vuonna ei opittu jotain elämästä, niin sitten ei kyllä koskaan. 

Ja tiedä häntä — ehkä näillä jutuilla on vain tapana mennä sykleissä. On huonoja ja hyviä aikoja, puolivuotisia tai vaikka kokonaisiakin. Toisinaan opitaan enemmän ja kasvetaan piirun verran, toisinaan päästään hiukan vähemmällä. Tästä vuodesta tulee kuitenkin erilainen, tunnen sen.  Sen vastaanotan vahvempana kuin koskaan aikaisemmin. Tänä vuonna aion loistaa — samaa toivon teille.

Ihania vuoden ensimmäisiä päiviä! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *