Valmiina viikonloppuun

Laura de Lille

Olenko ainut, josta tuntuu, että syksy on mennyt pikakelauksella?

Niin uskomatonta kuin se onkin, edessä on enää yksi viikonloppu ennen joululomaa ja lähestyvää Kanadan-matkaa.

Juuri siksi on hyvä ottaa kaikki irti joulu-Nykistä, kun kerran vielä lähtee!

Nämä asiat ajattelin tänä viikonloppuna tehdä:

1) Käydä tsekkaamassa pizzasta laulavan Velvet Underground-coverbändin Pizza Undergroundin ilmaiskeikka lähibaarissani. (Ja kyllä, yksi jäsenistä on Macaulay Culkin.) 

2) Vierailla Opening Ceremonyn mallikappalemyynnissä, mikä ei toivon mukaan lähde lapasesta. Keksin nimittäin aloittaa ensi vuonna täysin epärealistisen rahansäästöprojektin. 2014 for the win!

3) Kokeilla kotitekoisen glögin valmistusta. Koska uusavuton ei ole aiemmin tullut ajatelleeksi, miten naurettavan helppoa sitä onkaan keittää itse

4) Tehdä mitä huvittaa! Nukkua myöhään, syödä aamupalaa iltapäivällä, käydä karkkikaupassa ja Central Parkissa luistelemassa. Jos lauantaina pyryttää, linnoittaudun kotiin leffamaratoonaamaan. Glögit tulille ja Home Alone soittimeen, sanoo meikä!

Superia viikonloppua, naiset!

Kommentit

Luru
Changes

Oh, mä niin tykkään sun leffavalinnasta! ♥ ihania joulutunnelmointeja sulle

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei kiitos samoin sulle :-) Macaulay 4-EVER! 

T-100
(G)ROUND ZERO

Kerrothan vielä lisää täysin epärealistisesta säästöprojektista? Voisin Atlantin tältä puolen kompata sua tai ainakin olla vertaissää(s)täjä. Olen kolme vuotta säästänyt, nyt on jo nelisen euroa kasassa. Okei, olen myös opiskelija, mutta niinhän sitä sanotaan että ei ne isot tulot vaan pienet menot. Itselläni säästämisen esteenä on kykyni puhua itseni pyörryksiin "sijoituksilla". Kengät hyvällä lestillä ovat toki sijoitus. Hyvää joulunodotusta!

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei vertaisää(s)täjä!

Hahaa, ei tässä sen suuremmasta prokkiksesta ole kyse, kun että koklaan pistää pari satkua sivuun kuussa! Oon kyllä ihan ok ja asialle omistautunut säästäjä sitten kun vauhtiin pääsen. Mutta koskaan ei tiedä: täällä Jenkeissä tällaiset projektit saa kustua vaikka yllättävällä hammaslääkärireissulla (terveydenhuolto täällä on älytöntä, mutta siinä toinen puheenaihe!)

Kivaa joulunaikaa! :-)

Kommentoi