Varaslähtö kevääseen 2012

Tiedättekö niitä kirjeitä, jotka kirjoittamisen jälkeen piilotetaan lipaston uumeniin, vain jotta ne voi myöhemmin kaivaa esille ja kokea ahaa-elämyksen?

Pariisin muotiviikkojen vedellessä viimeisiään, nyt on täydellinen aika raapustella viestejä varastoon ensi kevään ensimmäisiä auringonsäteitä varten. Tässä pieni pintaraapaisu siitä, mitä tuleman pitää:

kirje.jpg

 

1) Kevät-kesä 2012 pistää pakan sekaisin, ainakin mitä tulee hellemekkoihin. Jos Isabel Marantia on uskominen, ainut oikea rentoiluasu ei suinkaan ole se perinteinen ohut, trikoinen tunikanhuitula. Mukavassa puuvillaneuloksessa pärjää kesätuulessa oikein mukavasti.  

Ps. Teille, joille maltti ei ole valtti: neulosmekkoihin suosittelen kääriytymään jo tänä talvenakin. 

2) Läpikuultavaa, puuterisävyjä, keskijakaus. Kolminkertainen kyllä kiitosChloélla uskalletaan herkistellä. Miksemme siis mekin?

3) Niin. Onhan tämäkin ollut tiedossa jo tovin: korko ja platformit eivät ole kuin paksunemaan päin. Ohessa Celinen esimerkin mukaisesti. Jos minulta kysytään – niin pitkään kuin täysin tyylipuhtaaseen ysäripalkkiin ei palata, kannan kyllä paksut korkoni mukisematta.

4) Jos jotain, ensi keväästä ja kesästä tulee herkullisen turkoosi. Dries Van Notenilla on otettu käyttöön järeämmät aseet, mutta astetta levollisisempiakin laguuneita päästään kyllä näkemään. Vielä vähän harmaata ja valkoista mukaan ja raikkaampaa kesätyttöä saa hakea!

 

Pitkän talven ollessa vielä edessäpäin, nyt on hyvä aika unelmoida varastoon: mitä kivaa teidän ensi kevään kirjeistänne löytyisi? 

 

Kuvat: Style.com

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *