Videopostaus: 3+1 kieltä

Laura de Lille

Nyt ette arvaa!

Tein viikonloppuna vanhan kunnon videopostauksen.

Koska 2,5 vuotta on oikein sopiva kuvaustauko, päätin tällä kertaa sekoittaa pakan kunnolla ja vaihtaa suomen kolmeen ulkomaiseen: englantiin, ranskaan ja tanskaan. Teemaksi valitsin aiheista iiseimmän, eli itsensä esittelyn vieraalla kielellä.

Täältä siis pesee!

P.s Harrastelijatanskaani ihmetteleville tiedoksi: tämä meni sitten ihan fiiliksellä, hehehe.

Kommentit

siljasiljasilja (Ei varmistettu)

Ei jeesus kuin oot ihastuttava :)

jennaj (Ei varmistettu)

voooi oot ihana <3 sun ranska on niin sulosta ja sun enkusta ei ees kuule, että olisit suomesta alunperin! :) ois ihanaa, jos tekisit useemminkin videoita :)

Lehdotar

Tietämättäni olin vuosia kuvitellut sulle pehmeän hieman hiljaisen äänen, kuinka hupsua. Mutta se olikin voimakas ja intoa täynnä, olisihan se pitänyt tietää. :)

Olet kyllä hipskutin ihastuttava!

dijon (Ei varmistettu)

Oi, tosi hauskaa kuulla taas sun ääntä! Susta tulee koko ajan vaan itsevarmempi ja suloisempi :D Ja osaat lausua enkkua ihan mielettömän hyvin, vau! Noita muita kieliä en osaakaan, mutta hyvältä kuulosti :D

T. pitkäaikainen stalkkeri ;)

Annemaris

ihana jenkkiaksentti<3 kaikki aina ihannoi brittiaksenttia, mutta mä oon aina tykännyt enemmän mun jenkkiaksentista kuin brittiversiosta (oon siis asunut niin jenkeis kuin briteissäkin). nyt kauhukseni huomasin et en osaa enää puhua jenkkityyliin vaan kaikki menee brittipainotuksella.. pitänee lähtee käymään jenkeissä et saa takas sen puheen kepeyden :D

mä oon aina kuvitellut sut sellaseks hiljaiseks runotytöks :D olitkin ihanan rempseä! vaikka ei runotytöissä oo mitää vikaa.

SonjaAir (Ei varmistettu)

Oot kyllä valloittava tyyppi, sopivan itsevarma ja rento :) Hauska video, tee tällaisia videopostauksia toki jatkossakin! Kunpa osaisin itsekin puhua ranskaa yhtä hyvin, oon nyt asunut Etelä-Ranskassa melkein kolme kuukautta opiskelijavaihdon ansiosta ja ei lähde yhtään.. Toki vasta viime syksynä aloitin kieltä opiskelemaan, joten vähän pitää antaa itselle armoa :)

Tiiantai (Ei varmistettu) http://tiiantai.blogspot.com

Hehe, tämä kielivideo ei olekaan mitään siansaksaa :) Kiitos mainiosta esittelystä! Tuli ihan hyvään saumaan, kun vasta pari päivää sitten tänne löysin. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jeg synes, at dit dansk lyder meget godt! Tanska on äärimmäisen kiehtova kieli, mutta ei kovin helppo oppia. Aluksi tuntui kuin naamasta puuttuisi lihaksia, joita joidenkin äänteiden kanssa tarvitaan. Kiitos ihastuttavasta blogista, joka nostaa hymyn huulille. Keep up the good work. Bisous :)

hannnnn (Ei varmistettu)

Joo on se vaan älytöntä miten omat mielikuvat vaikuttavat! Blogeista vaan lukee tekstiä ja katsoo kuvia, joten on suorastaan outoa että bloggari on liikkuva ja omalla äänellä puhuva ihminen ;) Ja tarkoitan tätä todella!! :D Mutta aivan mahtava video!

pilkahduksia

Oot kyllä ihana! :)

Annika B (Ei varmistettu) http://missbritannika.blogspot.co.uk/

Olipa ihana video! Oon seurannut sun blogia jo vuosia, Pariisi-ajoista lähtien, ja oli jotenkin hassua (hyvällä tavalla) vihdoin nähdä/kuulla sut "livenä". :D Jos oot aiemminkin videopostauksia tehnyt niin oon ilmeisesti jotenkin ne onnistunut missaamaan... :D

Aleksina (Ei varmistettu)

Voi apuva! Ihana! Päivä lähti käyntiin hymyssä suin! :)

Laura, oot mahtava tyyppi, kerrassaan upea! Kun muutan Torontoon, kutsun sut kylään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot ihana, ihana, ihana! :D

What else is there?

Tanskaa ei kyllä voi muuta kuin rakastaa, maailman ihanin kieli! Minäkin osaan sitä vielä joku päivä! :D

Kommentoi