Vielä kerran New York

Laura de Lille

Tyypit hei!

Olen kokoamassa kaikenkattavaa postausta lyömättömimmistä New Yorkin osoitteistani ja menovinkeistäni – parhaista ravintoloista, bileistä ja pussailupaikoista, ja nyt minua kiinnostaisi kuulla: 

Millaisista New York -tärpeistä sinä haluaisit blogissa lukea?

Kaikki toiveet otetaan huomioon, ja kuten kuvaan kuuluu: mitä randomimpaa, sen parempi!

Kommentit

Marjaliinu (Ei varmistettu)

Missä on parhaat hengailukahvilat Manhattanilla ja Brooklynissä? Ihanimmat rannat? Parhaat näköalapaikat (jos tylsiä Empire state buildingejä ei oteta huomioon)? Salaiset muotivaate outletit? Kotoisin paikka, jossa tuntee kuuluvansa osaksi kaupunkia?

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei Marjaliinu, kiitos kysymyksistä ja keskustelunavauksesta!

Pienenä välikommenttina vain, että hengailukahviloista on tehty jo jotain listausta: http://www.lily.fi/blogit/laura-de-lille/kahvila-kuin-olohuone

Muut menivät korvan taakse!

 

ReettaM (Ei varmistettu)

Oioioi olen parin viikon päästä lähdössä Nykiin, joten kainona toiveena esittäisin: tulisivatpa vinkkisi vielä ajoissa matkaa silmällä pitäen!;) Luotan makuusi!
En muista, oletko blogissasi jo koonnut parhaat vintage/second hand -putiikit ja paikallisten pienten suunnittelijoiden kaupat, mutta niistä olisi kiva lukea yhden otsikon alla!

Aino S

Kaikkea pieneen budjettiin sopivaa.  :)

S123 (Ei varmistettu)

Parhaat day trip -kohteet New Yorkista
Parhaat piknikpaikat
Parhaat baarit
Parhaat elämykset

Jee ihanaa kuulla vielä lisää New Yorkista, vaikka innolla odottelen myös kuulumisia uusista tuulistasi!

lalalalala (Ei varmistettu)

Paras paikka saippuakuplien puhaltamiselle sekä spontaanille hiustenleikkuulle?

Sanna-Kaisa (Ei varmistettu)

Hyvä idea!
Parhaat paikat hiljentyä tai rukoilla?
Paras kirjakauppa?
Parhaat konserttipaikat?

Venlakarpalo

Pakko kommentoida kirjakauppakysymystä! Mun lemppari on Housing works -hyväntekeväisyysketjun Bookstore Cafe osoitteessa 126 Crosby Street. Kierrätettyjä kirjoja on paljon, hyvässä kunnossa ja järjestyksessä. Kirjoja voi lukea paikanpäällä tai ostaa mukaan. Samalla voi nauttia kahvilan antimista rennon tunnelmallisessa paikassa.

Tosin minun New York -tietouteni ei ole kovin kattavaa, olen käynyt siellä vain pari kertaa lomalla. Viimeksi vietin siellä 4 viikkoa nyt helmikuussa...

Saaranen (Ei varmistettu)

Parhaat paikat vintage/second hand -sisustustavaroille ja huonekaluille!

johannat (Ei varmistettu)

Minun toiveeni on aika hassu :D 80-luvulla katselin jenkkileffoja, ja mieleen jäi se, että New Yorkista löytyi aina ennustajia, taikakalujen myyjiä ja muita hörhöjä. Mua on aina kiinnostanut, että pitääkö se paikkansa? Onko siellä tämmöisiä hörhöpaikkoja? Ja jos on, niin missä :D

Kapa (Ei varmistettu)

No kuinka hauskaa! Itse kun olen syksyllä muuttamassa kaupunkiin, niin mua kiinnostais parhaat uimapaikat (uimahallit? Onko siellä uimastadika-tyyppisiä ulkoaltaita?) ja joogasalit. Ihanin leffateatteri? Kannatan myös ylempää toivetta parhaista piknikpaikoista. Ja kaupungin paras croissant? Jee!

E.vil chick (Ei varmistettu)

Parhaat kattoterassit ja puistot ( joihin myös tavallinen tallaaja pääsee sisään), paras diner, keilarata, microbrwery ja vaikka root beer float. Todellinen americana kun on joskus ompussa vähän piilotettuna.

vieras123 (Ei varmistettu)

Hyvä aihe :)

Mistä löytyy;
Paras kattoterassi?
Villeimmät stand up- koomikot? Open mic?
Poikkitaiteelliset pikkuteatterit?
Pakomatkakohde päiväksi?
Kummallisin museo?
DIY Workshop?

(...mistä nettisivulta löytää parhaiten New yorkin tapahtumat/menot! :) )

Mikä siinä muuttuu?

Löytyykö jostain jotain patsaspuistoa? Ja muutenkin mitä voisi tehdä 8 aikuisen ja 2 lapsen voimin - ollaan siis menossa aika isolla porukalla :)

Onko jotain ehdotonta käppäilyreittiä?

Kommentoi