Viiden dollarin pökät, ja muita hellekuulumisia

Laura de Lille

Jeessiä perjantaita!

Kas tässä uudet viisi dollaria kustantaneet, korkeavyötäröiset farkkushortsini. Näissä aion vetää koko viikonlopun kuten kunnon 90-luvun kotiäiti konsanaan.

Tukka on saavuttanut vihdoin parin millimetrin pituuden, ja aion heittää huivin mäkeen jo tänään. Nautitaan nyt punkkarilookista niin kauan kuin sitä kestää. Kiitos ja kumarrus muuten vielä kaikille hiuskeskusteluun osallistuneille! Kuten ystävä tapaa sanoa: alamäestä saa ne parhaimmat vauhdit – näköjään myös tukka-asioissa!

Muita kuulumisia? New Yorkin helle ei hellitä, ja sitä juhlistamme tänään naapureidemme takapihabileissä. Lämpö on sulattanut aivojen lisäksi korvakäytävät, jotka toistaiseksi sallivat ainoastaan helppojen rantabiittien sisäänpääsyn. Tätä varten olemassa ovat onneksi huumaavan ihanat Postiljonenin ja XXYYXX:n levyt, joita olen pyörittänyt Spotify-levylautasella nonstoppina jo monta päivää.

Muuttuivatpa matkasuunnitelmatkin hiukan. Ostin nimittäin lentolipun Norjan Bergeniin! Vinkkejä otetaan ilomielin vastaan esimerkiksi Svein Bergen bongaamiseen. 

Sellaista tällä kertaa. Nyt kipaisen ylös, ulos ja lehtikaupoille.

Vi snakkes!

Kommentit

inkkudaa (Ei varmistettu)

oi bergen on ihana! tai koko norja myös

Laura Pollari
Laura de Lille

Uskon! Myös ainut pohjoismaa, jossa en ole käynyt vielä. Nyt korjataan sitten sekin vääryys! :)

Milli Unregistered User (Ei varmistettu)

Ihana tuo ystävän toteamus alamäistä! Kiitos mukavamaininkisesta blogista!

Laura Pollari
Laura de Lille

Niin mustakin! :) Hurraa viisaille kamuille!

sannulii (Ei varmistettu)

Oi, ihana Bergen! Suosittelen ainaskin italialaista ravintolaa Leone di Mare: http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190502-d2627478-Reviews-Le... sekä Föibanin maisemia.

Mukavaa reissua!

Laura Pollari
Laura de Lille

Kiitti paljon vinkistä! Aika paikan päällä tulee olemaan rajallinen, mutta huippua tulee varmasti :)

Kommentoi