Viikon muotijuorut

Kuten muotimaailmaa viikonloppuna seuranneet kenties jo tietävät, Dior hyllytti taiteellisen johtajansa John Gallianon pestistään menneellä viikolla antisemitististen kommenttien takia.

Kuten eräs arvoisa lukija minulta asiaa kerkesikin jo tiedustella, hyllyttämisestä liikkuu tällä hetkellä aika villejä spekulaatioita. Väitetään nimittäin, että viimeviikkoiset, suunnittelijan oletettavasti antamat lausunnot olisivat tarinassa vain jäävuoren huippu – Diorin kun väitetään halunneen päästä suunnittelijasta eroon jo hetken verran. 

galliano2.jpg

Puhdasta sattumaa tuskin on, että asiasta puhutaan juuri nyt kun Pariisin muotiviikot ovat alkamassa. Arvailujen varaan jää se, onko kyseessä muotitalon puhdas mainostemppu tulevia näytöksiä silmällä pitäen vai yritys pelastaa merkin puhtoinen imago. Kovin pitkälle kun ei päästä suututtamalla yhtä tärkeää osaa asiakaskunnasta.

Oli miten oli – siinä vaiheessa, kun Dior sekä merkin omistava LVMH ovat päättäneet kommunikoida yhtä avoimella tavalla yrityksen sisäisistä päätöksistä, John Gallianon ura talon taiteellisena johtajana on melko varmasti tullut tiensä päähän.

Mielenkiintoista on tosin nähdä, kuka kävelee poissaolollaan loistavan suunnittelijan tilalla perjantaisessa Diorin näytöksessä. Ja ennen kaikkea – tuleeko se enää koskaan olemaan John Galliano.

Kuvat täältä ja täältä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *