Villapaitavinkki

Laura de Lille


Maailmasta puuttuu paljon asioita, mutta villapaitoja löytyy onneksi vaikka muille jakaa.


 


Seuraavan kerran kun viluttaa, pelastakaa kirppikseltä tai mummon ullakolta vanha kunnon villapaita. Villapaita, joka vähän kutittaa, mutta joka on muhkea, ryhdikäs ja jonkun rakkaudella neuloma.


Omani löytyi Bushwickistä kymmenellä dollarilla, ja melkein huvittaa, mitä kaikkea ihmiset heittävät hölmöyksissään pois. Tämän kauniimpaa kun en olisi voinut ikipäivänä löytää massaketjun rekeiltä.


Pari reikää puserooni oli ehtinyt syntyä, mutta mitäpä ei näppäräsorminen nuori ihminen saisi korjattua. Ja nyt on se villapaita – ensimmäinen laatuaan hörhelövaatekaapissani.


 


Iso käsi maailman mummoille!


 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

"ahaa, sillä on tatuointi"
...

Nanuu (Ei varmistettu) http://2stpsbhnd.blogspot.fi/

Se kutina ja sähköset hiukset. Nyt muistanki taas miks EN omista villapaitaa. :D

Laura Pollari
Laura de Lille

Hahaa! Yhtä hyvä vastakommentti. Mitenkäs sitten ne akryyliset? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

IHANA! määki haluun. Kirpparilt varmaa löytyis joo, mut mua vaivais ettei sitä voi pestä 60astees, aina miettisin et kuka siihen on hikoillu viimeks. Äitiii, puikot hommiiin.....

Murun kera

Mullakin on joku villapaitafiksaatio meneillään. Tällä hetkellä suosikkini on ne värikkäät klassisilla kuoseilla varustetut mummoneuletakit, jotka on vähän liian isoja ja ihan liian mukavia :) Tuollaista hienoa palmikkoneulevillistä en ole vielä onnistunut löytämään, joten mulla on siis lupa vielä kartuttaa villapaitavarastoa.

Tai sit voi neuloa itse!

Kommentoi