Kiireisen äidin nopea meikki edullisilla tuotteilla

Aikaisempaan postaukseeni ”Ihoni epäpuhtaudet” liittyen minulta kysyttiin tuotteista, joita käytän arkimeikissäni. Tähän kysymykseen liittyen päätin kirjoittaa tuotteista, joita nyt käytän kiireisinä päivinä äitinä. Niinä päivinä, kun olen yksin kotona ja naama pitäisi jotenkin laittaa edustuskuntoon ja nopeasti, olen alkanut suosimaan yksinkertaisia tuotteita. Nopea arkimeikki syntyy alle 10 minuutissa. Olen listannut alle tuotteita, joita olen käyttänyt kuvieni meikissä.

50766608_2128638517220379_5311376305940332544_n.jpg

50601068_494716297719939_6047632192664764416_n.jpg

Aamulla, kun olen pessyt kasvot, lisään heti kosteusvoiteen kasvoille. Annan voiteen kuivua ja syön aamupalaa, siivoan ja teen muita kodin askareita. Jos en ole menossa minnekään, en käytä meikkiä. Muutoin meikkaan vasta muutamaa tuntia ennen lähtöä.

Suosin arkimeikissä hyvin luonnollista ja helppoa meikkiä. Kuvissa olen lisännyt poikkeuksellisesti silmiin rajaukset kahvitreffien vuoksi. Meikkivoiteena käytän Lumenen Natural Glow nestemäistä meikkivoidetta. Pidän tästä tuotteesta, koska se on kevyt ja voiteen saa nopeasti levitettyä kasvoille sormin. Ei tarvitse turhaan pelata siveltimien tai meikkisienien kanssa. Mikäli kasvoillani on epätasaisuuksia ja finnejä, lisään kasvoille meikkivoiteen lisäksi Maybellinen Fit Me peiteväriä. Lisään peitevoidetta vain ongelmakohtiin ja häivytän voiteen tasaiseksi sormin. Joskus saatan jättää meikkivoiteen ja peitevärin pois meikistä kokonaan ja laitan vain poskipunaa ja aurinkopuuteria. Sain muuten ihoni kuntoon melko nopeasti tehohoitokuurilla 😀 Käyttämiäni tuotteita oli niin paljon, että vaikea sanoa mitkä niistä toimivat. 

Kun meikkivoide on levitetty, sipaisen suurella siveltimellä pienen määrän aurinkopuuteria koko kasvoille ja lisään poskipunan Rimmelin Face Sculpting Palette by Kate paletista. Paletissa on poskipuna, aurinkopuuteri ja korostuspuuteri. Pidän tuotteesta, koska kaikki ovat samassa paletissa eikä minun tarvitse ladota montaa purnukkaa pöydälle kerralla. Lisäksi sävyt ovat sopivan hailakoita tavalliseen arkimeikkiin. Kun olen menossa jonnekin muualle kuin kauppaan, saatan käyttää myös korostuspuuteria.

Seuraavana on vuorossa kulmat. Kulmatuotteena parhaiten toimii puuteri ja kulmatuotteena käytän Lumene Nordic Chic puuteripalettia. Se on helposti levittyvä ja korjattavissa mikäli tuotetta sutii muuallekin naamaan. Viimeistelen kulmat We Care Icon kulmakynällä. Kulmien jälkeen lisään ripsivärin. Kokeilussa oli tällä kertaa Essencen Volume Stylist 18h Curl and Hold. Täytyy sanoa, että kyseinen ripsiväri ei kuulu suosikeihini. Kaikki kokeilemani Essencen ripsivärit kuivuvat ja paakkuuntuvat muutamassa päivässä, minkä vuoksi en näistä ripsiväreistä pidä. Ripsiväri kuitenkin toimii edullisen hintansa vuoksi rahallisesti tiukkoina päivinä. Itselläni on myös herkät silmät eikä tuote itselläni allergisoi. Kuvan silmämeikkiin olen lisännyt myös silmärajauksen ruskealla kulmakynällä ja luomivärillä. Viimeisenä silauksena on huulipuna. Huulipunana käytin Maybellinen nudehuulipunaa sävyssä 715. Nuden värinen huulipuna on helppokäyttöinen, koska sitä voi sipaista huulille ilman rajauksia. Nudesävystä ei huomaa jos huulirajaukset hieman rönsyilevät. Joskus jätän huulipunat pois ja lisään vain sävyttävää huulivoidetta.

51268268_1139879016172155_1917101971609747456_n.jpg

 

50272072_599732287139841_1991118156633997312_n.jpg

Tuotteista Lumenen tuotteet eivät ole edullisimpia, mutta molemmat tuotteet ovat hintansa arvoisia. Pidän itse Lumenen tuotteista, koska ne sopivat pohjoismaiselle iholle sävyiltään. Maybellinen peiteväri on ollut käytössä jo monta vuotta. Se ei ole liian peittävä, mutta kerrostamalla saat peittävämmän lopputuloksen. Lisäksi We Care Iconin kulmakynä on ollut myös vuosia suosikkini. Hinta on edullinen ja tästä merkistä löytyy juuri sopivan viileä sävy minulle. Voisin myös ostaa Rimmelin paletin uudelleen sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Puuterit ovat pienessä paketissa ja tämä on helppo ottaa mukaan matkoille. Hyvää ja edullista ripsiväriä en ole kuitenkaan vielä onnistunut löytämään. Minulle saa vinkata teidän suosikkiripsareitanne!

Suosin arkimeikissä enemmän meikkipohjaa. Huonoina ihokausina panostan siihen, että saan ihoni näyttämään hyvinvoivalta. Mikäli minulla on kiire, saatan skipata ripsien ja kulmien laiton. Tässä kaikessa lyhkäisyydessään on minun nopea arkimeikkini. 

Meikkiterveisin,

-J

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *