Meikkivoidetta metsästän – testissä High End meikkivoiteet

Päätin hankkia meikkipussiini uuden meikkivoiteen, kun kasvojeni iho räjähti epäpuhtauksista. Halusin tällä kertaa panostaa hieman laadukkaampaan meikkivoiteeseen markettimeikkivoiteen sijaan. Olen nyt reilun kuukauden testaillut hankkimiani meikkivoiteita vuorotellen ja kirjoittelen teille tuloksista.

Minulla on melko normaali iho. Päivän mittaan ihoni saattaa hieman rasvoittua poskipäistä, nenän alueelta sekä otsasta. Koska iholleni on alkanut tulemaan raskauden jälkeen myös epäpuhtauksia, hain meikkivoidetta, joka on kevyt, mutta kerrostamalla saan tuloksesta peittävän. Huonon päivän tullen haluan saada epäpuhtaudet piiloon ja ennen kaikkea helposti ilman, että meikkivoidetta pitää läträtä kasvoille hurjia määriä. Etsiskelin netistä suosituksia meikkivoiteista ja kyselin myös alan asiantuntijoilta minulle sopivaa meikkivoidetta.

Testattaviksi meikkivoiteiksi valikoitui:

1.   Lancôme Teint Idole Ultra Wear (sävy 010)
2.   Clinique Beyond Perfecting Foundation and Concealer (sävy 1)
3.    Estée Lauder Double Wear (sävy 1N2)
4.   Dior Forever Fluid Foundation (sävy 2N)

Ensimmäisenä testiin pääsi Cliniquen meikkivoide. En ollut tuotteesta aluksi kovinkaan innostunut, mutta kun etsimme kosmetologin kanssa minulle sopivaa sävyä ja hän kertoi tuotteesta, odottelinkin jo innolla tuotteen testaamista.

Kyseessä on meikkivoide, jossa on peiteaine samassa. Meikkivoide ja peiteaine koostumus lupaa tehdä ihosta virheettömän näköisen. Se kestää koko päivän haalistumatta. Meikkivoiteen pitäisi pysyä samana kuumuudesta ja kosteudesta huolimatta. Täydellinen peittävyys, joka voidaan säätää puolipeittäväksi tarvittaessa. Luonnollisen matta lopputulos.

Otin pullosta normaaliin tapaan useamman tipan kasvoilleni. Levitin tuotteen beautyblenderillä. Kun olin saanut toisen puolen kasvoista levitettyä, olin hämmästynyt. Tuotetta olisi voinut laittaa vähemmän kasvoille sillä levittämälläni määrällä tuli erittäin peittävä lopputulos.Tuotetta ei tarvitse annostella kuin ihan muutaman tipan verran! Niin riittoisaa se on. Epäpuhtauksien päälle ei tarvinnut lisätä enää peitevoidetta. Suu auki jäin tuijottamaan lopputulosta. Meikkivoide pysyi kasvoilla koko päivän eikä lähtenyt kuoriutumaan ihosta. Lopputuloksesta tuli puolimatta. Vähemmällä määrällä lopputuloksesta tulee sopiva. Ainoan miinuksen tuote saa siitä, että sävyvalikoima on suppea. Itselläni kyseinen sävy hieman punertaa kasvoilla eikä muuta kasvoilleni sopivaa sävyä ollut. Joko sävyt menevät liian tummaksi tai liian kellertäväksi.

Onnistuneesta tuotteesta innostuneena lähdinkin testaamaan paljon kehuttua Estée Lauderia.

Tuote lupaa seuraavaa: Estée Lauder eniten myyty meikkituote. Kestää takuuvarmasti koko päivän virheettömänä läpi kuumuuden, kosteuden ja koko kiireisen päivän. Meikkivoide, joka ei kuivata ihoa ja on kevyt, öljytön ja hillitsee ihon rasvoittumista. Tuotteen kevyt, hengittävä polymeerikalvo lukitsee pigmentit paikoilleen, jolloin meikkivoide ei haalistu, tuhriinnu eikä pyyhkiydy pois vaatteisiin. Ihoa hoitavat ainesosat auttavat ihoa pysymään pehmeänä, notkeana ja miellyttävän tuntuisena koko päivän. Meikkivoiteen peittävyys on puolipeittävästä peittävään ja puolimatta lopputulos.

Levitin normaaliin tapaan meikkivoidetta kasvoille. Ensin yksi kerros, sitten toinen ja lopuksi kolmas kerros. Olin pettynyt. Edes kolmannesta kerroksesta ei tullut haluamaani peittävää lopputulosta. Meikkivoide kakkuuntui poskipäihäni ja huomasin kuinka ihohuokoset kuulsivat meikkivoiteen läpi. Loppupäivästä iho alkoi kiiltelemään rasvaisen näköisenä. Omalle iholleni tämä tuote ei toiminut laisinkaan.

Kolmantena vuorossa oli Lancôme Teint Idole Ultra Wear.

Tuote lupaa: Pitkäkestoinen meikkivoide, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Lancômen ikonisessa meikkivoiteessä yhdistyvät pitkäkestoisuus, pehmeä koostumus ja kuvauksellisen täydellinen lopputulos. Meikkivoiteessa on suojakerroin 15. Peittävämmän lopputuloksen saamiseksi levitä meikkivoide kasvoille meikkivoidesiveltimellä. Luonnollisen lopputuloksen saat, kun levität meikkivoiteen kostealla meikkisienellä tai käsin. Useammalla ohuella kerroksella voit kerrostaa kasvoille entistä peittävämmän lopputuloksen.

Meikkivoide oli helppo levittää kasvoille ja sävy oli hyvä. Meikkivoiteessa oli mieto tuoksu, josta pidin. Jotenkin tuoksu teki meikkivoiteesta vielä ylellisemmän tuntuisen. Levitin tuotetta kaksi kerrosta ja lopputuloksesta tuli ok. Jouduin kuitenkin lisäämään peitevoidetta vielä epäpuhtauksien päälle. Lopputuloksesta tuli puolimatta ja tuote pysyi kasvoilla koko päivän. Illalla oli kuitenkin huomattavissa kiiltelyä kasvoilla.

Viimeisenä vuorossa oli Dior Forever Fluid Foundation. Tämän merkin tuotetta odottelin myös pääseväni testaamaan sillä onhan kyseessä kuitenkin Dior.

Tuotekuvauksessa luvataan seuraavaa: Dior Forever -meikkivoiteen pitkäkestoinen koostumus tekee ihon sävystä virheettömän ja tasaisen näköisen sekä ihohuokosista vähemmän näkyviä. Kestää aamusta iltaan.

Levitin voidetta kasvoille yhden kerroksen ja lopputuloksesta tuli haluamani kevyt meikkipohja arkeen. Levitin vielä toisen kerroksen katsoen, että kuinka peittevä lopputuloksesta tulee. Lopputulos oli peittävä, mutta ei kuitenkaan yhtä hyvä kuin Cliniquen meikkivoiteessa. Peittävyyttä saa toki enemmän, jos olisin lisännyt vielä yhden kerroksen. Ihastuin tuotteeseen. Loppupäivästä meikkivoide oli edelleen hyvä. Minun ei tarvinnut lisätä päivän aikana puuteria. Tuote pysyi kasvoilla ja näytti siltä kuin olisin sen juuri levittänyt kasvoihin.

Yhteenveto;

Estée Lauder ei pääse suosikkieni joukkoon. Omalle ihotyypilleni tämä meikkivoide ei sopinut. Olen testannut monia meikkivoiteita ja pitää sanoa, että jopa jotkut markettimeikkivoiteet päihittävät Double Wearin. Lisäksi kolmannen meikkivoidekerroksen jälkeen iho tuntui kiristävän kasvoillani ja tuntui kuivalta. Lopputuloksesta tuli myös epätasainen. En saanut tuotetta näyttämään hyvältä, vaikka levitin sitä meikkisiveltimellä sekä beautyblenderillä. Olen hyvin tarkka meikkivoiteiden suhteen ja en laita isoja summia rahaa meikkivoiteeseen, joka on vain ok. 6/10

Kolmanneksi sijoittui Lancôme Teint Idole Ultra Wear. Tuote oli ihanan kevyen tuntuinen. Pidin tuotteen koostumuksesta ja tuoksusta. Tämä sopii myös arkikäyttöön. Meikkivoide pysyi kasvoilla koko päivän, se ei paakkuuntunut, sävyvalikoima on laaja ja löysinkin tästä täydellisen sävyn, mutta meikkivoide ei kuitenkaan saanut suun loksahdus reaktiota aikaan.7/10

Toiseksi sijoittui Diorin Forever meikkivoide. Tämä tuote tuli jäädäkseen meikkipussiini. Pidin siitä, että tuotetta ei tarvinnut levittää paljon kasvoille. Lopputulos on sopivan kevyt, mutta samalla peitti ihon virheitä. Toisen kerroksen jälkeen lopputuloksesta tuli peittävä. Sävy on täydellinen iholleni ja iho ei kiristänyt meikkivoiteen alla. Meikkivoide näytti illallakin siltä kuin olisin levittänyt sen juuri kasvoilleni. Suosittelen! 8/10

Paras meikkivoide ja todellinen yllättäjä on Clinique Beyond Perfecting Foundation and Concealer. Vitsit mikä tuote! Yksi kerros ja lopputuloksesta tuli peittävä. Meikkivoidetta kevyeen lopputulokseen ei tosiaankaan tarvitse kuin muutaman pisaran verran. Purnukka tulee varmaan säilymään monta kuukautta tämän vuoksi. Diorin lisäksi tämä tuote jää myös meikkipussiini. Minua ei edes haittaa, että sävy ei ole täydellinen match. Sävyero ei kuitenkaan ole häiritsevä tai silmiinpistävä. Kannattaa ehdottomasti ottaa testiin mikäli sopiva sävy vain löytyy! Meikkivoide olisi 10 pisteen arvoinen, mutta koska sävyvalikoimaa ei ole tarpeeksi, nipistän siksi pisteen pois. 9/10

Onko teillä ollut testissä näitä meikkivoiteita? Mitä olette pitäneet tuotteista? Mikä on sinun suosikkisi? Jos sinulla on jokin muu hyvä meikkivoide tiedossasi, kerrothan siitä minulle niin otan testiin.

Meikkivoideterveisin,

-J

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *