Pääsiäisen kunniaksi Netflix-suosikkini

Pääsiäisterkkuja täältä Satakunnasta! Meillä ollaan lepäilty nämä kolme viikkoa. M on kasvatellut hampaitaan ja noin viikko sitten pilkahti kaksi hammasta esille. Huh, jo oli aikakin. Hampaiden tuloa kesti pari kuukautta ja tämä alkoi näkymään tyytymättömyytenä ja huonoina yöunina. Nyt ollaan taas hyvällä tuulella. Tämä on suuri helpotus minulle, sillä itsellä alkoi puhti loppua. Olen mennyt eteenpäin lähinnä suklaan ja kofeiinin voimin, joten vireystaso on ollut pohjalukemissa. Pääsin neuvolassa järjestettävään vuoden mittaiseen ohjelmaan mukaan, jossa yhdessä kunto-ohjaajien, terveydenhoitajien sekä ravitsemusterapeuttien kanssa ”kuntoutetaan” äitejä. Joillekin äideille tavoitteena voi olla painon pudotus, mutta minulle se on ehdottomasti ruokavalio. Ohjelma starttaa ensi viikolla ja odottelenkin jo innoissani tulevaa.

Näin rentojen pääsiäispyhien kunniaksi päätin paljastaa teille mitkä ovat suosikkisarjani Netflixissä, joita seurailen parhaillaan tai olen jo katsonut läpi. Olen asustellut Netflix-kuplassa nämä viikot. Valitettavasti niin nopeaan tahtiin en kerkeä enää Netflixiä katsomaan mitä esimerkiksi vauvattomina viikonloppuina, mutta eipä tuo haittaa. Nyt on parempaa tekemistä! Tykkään katsella sarjoja, mutta aika useasti klikkailen sarjoja auki ja jos ei heti ekasta jaksosta kolahda, vaihtuu sarja seuraavaan. En ole koskaan pystynyt katsomaan suosittua Breaking Badia, koska ekat jaksot ovat kuolettavan tylsiä. Annoin sarjalla uuden mahdollisuuden, mutta ei, se ei vaan lähtenyt. Ehkä minun pitäisi aloittaa jostakin keskikohdalta katsomaan sarjaa? No kuitenkin, heti kun oikea sarja osuu kohdalle niin sitten mennään! Pistän myös muutaman suosikin, jotka olen jo katsonut.

Sarjat, jotka olen jo katsonut:

YOU

Tämä oli yksi niistä sarjoista, jonka katsoin melkein kertaheitolla kokonaan läpi. Kirjakauppias ihastuu pakkomielteisesti opiskelija Beckiin, mutta kuvio saa pian synkempiä sävyjä. Uusia jaksoja odotellessa!

LIE TO ME

Sarjassa tohtori Lightman kollegoineen vastaanottavat työtehtäviä asiakkailtaan, jotka haluavat tietää valehteleeko joku. Lightman paljastaa valheet tutkimalla mikroilmeitä ja elekieltä. Nämä yleensä paljastavat mitä ihmiset todella ajattelevat ja tuntevat. Sarja loppuu kesken mikä on todella harmi sillä pidin sarjasta.

SONS OF ANARCHY

Jaxin elämä muuttuu, kun hän saa selville kuolleen isänsä suunnitelmat ja kun hänen entinen vaimonsa synnyttää hänelle pojan.

Sitten tämän hetkisiä sarjoja, jotka ovat vielä kesken:

AMERICAN HORROR STORY

Tämä on aika raju kauhusarja. Sarjaa on tehty 7 kautta ja jokaisella kaudella on eri tarina ja hahmot.

BLACKLIST

Sarja kertoo FBI-agentista Elizabethista ja pahamaineisesta rikollisesta Raymondista sekä heidän yhteistyöstään etsiessään mustan listan rikollisia.

THE GOOD WIFE

Sarja kertoo entisestä Chicagon valtion syyttäjästä Peteristä sekä hänen vaimostaan Aliciasta. Syyttäjä joutuu vankilaan seksi- ja korruptioskandaalin vuoksi. Alicia palaa vanhaan työhönsä juridiikan pariin rakentaakseen maineensa uudelleen ja elättääkseen kaksi lastaan.

THE AFFAIR

Noah on onnellisesti naimisissa oleva neljän lapsen isä ja kirjailija, joka kamppailee toisen romaaninsa kirjoittamisen kanssa. Noah ja hänen vaimonsa käyvät kahvilassa, jossa Noah ja naimisissa oleva tarjoilijatar ihastuvat toisiinsa välittömästi.

NEW GIRL

Opettaja Jess jättää petturisulhasensa ja muuttaa samaan kämppään kolmen miehen kanssa.

Viimeisin, mutta ei vähäisin:

BARBAPAPA

Mitä en nyt tyttäreni vuoksi katsoisi. Vihasin tätä sarjaa, mutta nyt pääni antaa myöden tälle sarjalle.

Monia muitakin hyviä sarjoja löytyy kuten The Resident, Orange is the new Black, Bates Motel, The Fall, Grace and Frankie ja mitäs vielä. Oliko näistä joku sinun suosikkisi? Otan mielelläni vastaan sarjasuosituksia, joten antakaapas kommenttikentän raikaa!

Löhöterveisin,

-J

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *