Kesän korvalla

image.jpg

Uskomatonta – kesä on täällä taas. Leipomolaisten kevät tuntuu jälleen vierähtäneen vauhdikkaasti ja muutamien tapaamisten ohella on kuulumiset vaihdettu niin tiiviisti, että kuvien räpsiminen on jäänyt aivan tyystin. Tässäpä nyt jälleen hieman otoksia kesän ensimmäisestä leipomosta, jossa tuli testattua mm. gluteenittomat banaanimuffinssit. Mukava lisä niihin tuli jouluisesta piparkakkumausteesta, joka toimii hienosti myös näin keskellä kesää. Yötöntä yötä odotellessa!

image.jpg

 

image.jpg

Salaatti erilaisin tuorein lisukkein – kesäruokaa parhaimmillaan!

 

image.jpg

Gluteenittomat banaanimuffinssit (n. 12 kpl)

 

1 muna

1 dl sokeria

1 dl sulatettua voita

2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta

1 tl vaniljasokeria

1 tl piparkakkumaustetta

1,5 tl leivinjauhetta

1 dl maitoa

2 banaania

 

1. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahdon joukkoon vuorotellen sulatetun voin ja maidon kanssa.

3. Muussaa banaanit lautasella haarukan avulla ja sekoita taikinan joukkoon.

4. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

 

Hyvinvointi Hyvä olo Liikunta Mieli