Tuhatlehtileivokset

img_20171011_145248.jpg

2 kpl lehtitaikinalevyä

Kaulaa levyt 1,5 mm. Levitä pelleille, reijitä, anna vetäytyä. Paista 210 astetta, 15-20 min. 

Voikreemi:

1,250 kg kreemimargariinia

1,250 kg  voita 

0,750 kg sokeria

Kiehauta voi ja sokeri, jäähdytä.

1,000 kg vettä

Vatkaa voi vaahdoksi, lisää liuos vähitellen koko ajan sekoittaen.

Vanilijakreemi:

1,000 kg vettä

0,330 kg vanilijakreemijauhetta

Sekoita 5 min.

 

Tee peruskreemin ohjeesta puolet ja vaniljakreemistä puolet. Sekoita keskenään. Levitä pohjille ohut kerros aprikoosimarmelaadia ja kreemi seosta. Laita pohja päälle. Tee seuraava kerros samalla lailla. Kuruta kreemi seoksella ja sirottele pintaan lehtitaikina murua. Tuote säilyy pakkasessa. Leikkaa 4-5 cm paksuisia.

tyo-ja-raha opiskelu ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.