Päivänpiirakka (mustikka)

img_20170217_195405.jpg

img_20170217_195348.jpg

voita 1,350 kg

sokeria 1,350 kg

vaahdota.

munia 1,312 kg

Lisää munat yksitellen taikina vaahdon sekaan.

vehnäjauhoja 1,350 kg

leivinjauhetta 0,011 kg

vaniliinisokeria 0,006 kg

Sekoita jauhot taikinan sekaan käsin. 

Taikinaa reunapellille 3,500 kg ja foliovuokaan 0,400 kg. Taikinasta tulee yksi pelti ja 4 foliovuokaa.

Pinnalle mustikoita ja strosselia. Paistetaan 180 sateessa, pelillisen paistoaika 50-60 min. ja vuoka n.40 min.

Strosseli

vehnäjauho 0,600 kg

sokeria 0,300 kg

voita,kylmää 0,300 kg

leivinjauhetta 0,010 kg

vaniliinisokeria 0,020 kg

Sekoita ainaat keskenään.

tyo-ja-raha opiskelu ruoka-ja-juoma